Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van az hogy amikor...

Miért van az hogy amikor izgulok akkor nem tudok szépen olvasni? 15/L

Figyelt kérdés

Mit tehetnék hogy ne legyen ez ?Itthon szépen olvasok meg magamba is de az iskolában meg,nem olyan jól olvasok,és nagyon égő,meg ma be kellett mutatkozni,és akkor is néha hallatszott a hangomon hogy izgulok,nem szeretnék megint izgulni több hónapig akár évig..

Emlékszem általánosban,4évet izgultam,és utána az utolsó 4év olyan volt hogy szépen olvastam,nem izgultam.. ez olyan érdekes,nem szeretnék izgulni..segíts légyszi! Köszi!!

2009. szept. 1. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj arra, hogy ugyanolyan fiúk/lányok vesznek körül, mint te. Semmivel sem különbek nálad. Vagy ugyanolyan jó, mint ők, és ha tudod magadról, hogy megy valami (pl szép olvasás) azt mutasd is meg. Nem kell azon stresszelni, hogy kicsúfolnak, vagy hasonlók. Próbálj meg feloldódni kicsit, a te korodban a gyerekek amúgy is jobban szeretik az oldott hangulatú társukat. Minél jobban izgulsz, annál többet rontasz, és akkor majd esetleg tényleg bénának néznek. Pont ezért igenis mutasd meg, hogy talpraesett vagy, és semmivel sem jobb senki nálad, sőt! :)

Sok sikert az új osztályhoz! Tényleg próbálj meg időben elkeveredni a többiek közt, mert később ebből gondjaid lehetnek... :) Én is ilyen voltam, nekem is sikerült. :)

20/L

2009. szept. 1. 23:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én végigizgultam az általánost, nekem is hasonló volt.. Itthon szépen ment, magamban gyorsan és pontosan tudtam olvasni, de ahogy hangosan kellett volna.. :S suliban nem okozott gondot a szövegértés, fogalmazás, dolgozat, akármi, ahol egyedül dolgozhattam, cendben, magamban, de amint mérték és osztályozták az olvasást, kész voltam.. 7-8 tájára "kinőttem" és szépen ment, pontosan és viszonylag gyorsan :)

középsuliban is próbáltam arra koncentrálni, h ne izguljak, maradjak nyugodt, figyeljek a szövegre, többé-kevésbé ment is. Leérettségiztem, lediplomáztam, és el is helyezkedtem egy szupi munkahelyen :)

ne stresszelj! :)

2009. szept. 2. 12:47
 3/5 A kérdező kommentje:
jaj köszönöm nektek aranyosak vagytok és igazatok van!! nem kéne izgulnom :):) ..köszi még egyszer!!
2009. szept. 2. 18:09
 4/5 anonim válasza:
Ja én is izgultam és a felelés is. Nem tudok leszokni róla. :(
2009. szept. 5. 20:45
 5/5 A kérdező kommentje:
:/ talán majd egyszer elmúlik ..
2009. szept. 6. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!