Kamaszok milyen könyveket szoktatok olvasni?
Igényfüggő. Én kiskamaszként Austent, Brontét verseket olvastam, + Harry Potteren nőttem fel (azon szerettem meg az olvasást), + Dan Brown, Stewe Berry.
Általában népszerűek: Danielle Steel, Nora Roberts, Stephen King, Twilight, meg a mindenkori sikerkönyvek
Pál Utcai Fiúk... mert kötelező volt, viszont nagyon tetszett! :)
18_F
Én egy közepes méretű városkában lakok, és a heliy könyvtár felét minimum kiolvastam. Nekem minden jöhet, aminek lapjai , azon pedig betűk vannak. Szeretem a vöröspöttyös könyveket (új fajta), a szingliregényeket ( Fejös Éva félék) , Dan Brown irásai is nagyon fordulatosak, izgalmasak, régesbbi könyveket is, szerelmi ponyvaregényeket, szóval tényleg mindentfélét .
14 / Lány
harry potter
ezen kívül sci-fi és fantasy ezeket nagyon szeretem:P
a többi meg nemizgat>.<
14/f
Nem olvasok...A kötelezőket megnézem filmen(vagy még azt sem xD),az egyetlen könyvsorozat,amit elolvastam,az a Bad Girl volt,de mikor megtudtam,hogy van belőle sorozat is(Gossip Girl),azóta azt sem....A mozit jobban szeretem.
14/L
Össze-vissza mindenfélét. Idén ezeket olvastam el:
Brandon Hackett – A poszthumán döntés
Julie Bertagna - Exodus 2100
Galántai Zoltán - Silentium Universi
Galántai Zoltán - Biopolitika, kognitív szabadság, tudatpolitika, értelem
Oláh Attila - Pszichológiai alapismeretek
Viola Zoltán - Nagy ateista könyv
Viola Zoltán - Léttudomány
Lawrence Lessig - Szabad kultúra
George Orwell - 1984
George Orwell - Állatfarm
Aldous Huxley - Szép új világ
17F
Ami a kezembe kerül és tetszik.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!