Kamaszok milyen könyveket szoktatok olvasni?
Figyelt kérdés
kort nemet is2011. júl. 9. 08:35
11/22 :) :) :) válasza:
Én az ilyen csajos-tinis könyveket szeretem mint pl:A klikk vagy a neveletlen hercegnő naplója,stb..de én is ugy vagyok vele,hogy aminek tetszik a tartalma(bár van aminek el se olvasom a tartalmát,mert ha a cim nem tetszik,akkor nem..)azt elolvasom..de pl:szabó magda:születésnap-ja is tetszett szóval sokféle tetszik nekem is :) 14L
12/22 anonim válasza:
bronte, sacher, kötelező, Agatha Christie, A szent johanna gimi,Szabó Magda, balázs ágnes,+ anyám régi könyvei 14/csajszi
13/22 anonim válasza:
Tinikönyveket. :D [bad girl, szellemlány, lola rose, beach girl, penny, ilyesmiket...]
14 lany
14/22 anonim válasza:
11:02, mintha én írtam volna :D
15/22 anonim válasza:
1.Twilight,New moon,eclipse,breaking dawn.:) ezabesst.*-*
2.Vámpírnaplók.(összes része)
3.Burok.
Ezek a kedvenceim.:)
17/22 anonim válasza:
kiolvastam a könyvtár összes fantasy könyvét :P
18/22 anonim válasza:
Pál utcai fiúk
Fehér Agyar
Winnetou
A nagyenyedi két fuzfa
Kétévi vakáció
13F
19/22 anonim válasza:
Nagyjából mindent ami könyv...
Pöttyös-csíkos könyvek, szabó magda kamaszregényei, agatha christie, tinikönyvek, Harry Potter(nagyon szeretem, és a best A szent johanna gimi
14L
20/22 anonim válasza:
hm,változó de a kedvenc könyveim:
Egy gésa emlékiratai
Legyek ura
Holt költők társasága
Mielőtt elmegyek
Huckleberry Finn/Tom Sawyer
Harry Potter 1-7
Bűn és bűnhődés
Nyomorultak
A félkegyelmű
Az összes Agatha Christie könyv
Shakespeare drámák
Princetta és a kapitány
....és még van sok:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!