Rettentően izgulok! Ma megyek orvoshoz, nemsokára indulok, de iszonyatosan izgulok hogy mi lesz. Volt már vetélésem, és annyi rosszat olvasni. Félek is. Ti is így voltatok ezzel?
Szia! Remélem még itt vagy! Ne félj! Véletlenek nincsenek. Minden úgy történik ahogy kell neki. Nyugodj meg, ha laknak a pocakodban, neki is az a jó, ha a hordozó anyarakéta nyugodt. Minden rendben lesz. Az a baba biztos azért ment el, mert nem volt elég erős, egészséges.
Drukkolok! Ne izgulj!!!!!!!!
Szia!
Ne izgulj feleslegesen!Sajnos nekem is volt egy vetélésem 8 éve,de annak úgy kellett történnie...Bízz Istenben,mert Ő tudja csak igazán,hogy mit miért csinál!Fejet fel,sok sikert!
Gratulálok! Remélem megnyugodtál:) Ne stresszelj, mert azzal árthatsz a picinek. Pihenj sokat!
Boldog baba várást!
Sziasztok lányok!
Remélem nem baj ha ide írok. Én csütörtökön megyek dokihoz , akkor leszek 7+2. Nekem is volt már egy vetélésem és én is kimondhatatlanul félek! Nagyon izgulok! Ráadásul mostanában pöttyözöm egy picit halvány barnásan, de szedem a Duphastont, remélem nem lesz baj. Szorítsatok nekem! Olyan jó olvasni, hogy nektek rendben van minden! Ebből is erőt merítek. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!