Rettentően izgulok! Ma megyek orvoshoz, nemsokára indulok, de iszonyatosan izgulok hogy mi lesz. Volt már vetélésem, és annyi rosszat olvasni. Félek is. Ti is így voltatok ezzel?
Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 15:05
11/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Én Bp-n fogok szülni. Eddig egész jól voltam, eddig csak evés után volt egy kis émelygés, de most reggel is elkapott.
7 hetesen már több mint 1 cm lesz a baba! :)
Minden rendben lesz, így kell lennie! :)
Színtén 6 hetes kismami, mikor mész vissza a dokihoz?
2009. febr. 18. 08:30
12/13 anonim válasza:
Hétfőn, azaz pont 7 hetesen még megyek egy uh-ra, és utána már csak márc 12.-én megyek a dokimhoz. Te mikor mész, ja és hány hetes vagy? Mert ha a baba mérete egyezik, lehet egyforma a terhességünk ideje is:)
13/13 anonim válasza:
Nekem utolsó mensi január 5.
6mm-es:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!