Egy 14-15 éves fiúnak mikor kellene legkésőbb otthon legyen?
Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 22:04
21/27 anonim válasza:
A padlás legalább otthon van. :)
22/27 anonim válasza:
Ez igaz! :) Meglátod a rosszban is a jót! :))) Tetszett!
23/27 anonim válasza:
Hétköznap, mikor iskola van, akkor nem engedném el csak egy-két órára. Péntek este vagy szombat este attól függ, hogy a héten hogy teljesített, hogy kikkel megy és hogy hova. 15 évesen bulizni elég havonta egyszer elmenni. Barátaihoz persze elengedném, de csak úgy, hogy bent vannak a házban és nem éjnek idején az utcán bóklásznak.
24/27 anonim válasza:
én 14 évesen szünetekben, hétvégén akár 10-11 ig is kint lehettem, de csak ha tudták, hogy kivel és merre vagyok. telefonon mindig el tudnak érni, ha szólnak hogy menjek haza, akkor hazamentem.suli időben is 8 körül, de csak akkor, ha előtte megtanultam. most h gimis vagyok nem lakok otthon, így nem tudják, nem szabják meg hogy mikor-hova mehetek. ( azért megjegyzem, nem szokásom csak úgy elmenni, általában fél 3kor érek haza, 6-7 óra mire megtanulok, így már nem sok kedvem van kimozdulni). ha otthon vagyok anyuékkal, akkor mindig szólok neki hogy hova és kivel megyek, szinte bármikor, bárhova elenged.
szerintem nagyon fontos itt a bizalom, a jó kapcsolat..
15/l
25/27 anonim válasza:
Úristen, amit itt néhány válaszoló ír feltételeket, nekem még csak hasonló ismerősöm sincs, ja bocs, esetleg 1-2, de tényleg nem több. Még a legszigorúbb szülők is elengedik kb havonta 1x hajnali 1ig bulizni a gyereküket.
26/27 anonim válasza:
az lehet,egy 16 évest talán én is elengedek havonta,kéthavonta egyszer,de nem hajnali 1ig,és egy ennél idősebbet már sűrűbben,de egy 13-15 éves taknyost nem,és nem is nekik való,érdekes emberekkel lehetsz körülvéve
27/27 anonim válasza:
Engem nem érdekel, mit csinál más szülő. Az én 14-15 évesen hajnal1kor sulinaptól vagy hétvégétől függetlenül ágyban lesz és nem az utcán veled, meg a barátaiddal. Talán magasabbak az elvárásaim, mint az átlag szülőnek, de hiszem, hogy helyesen gondolkodom. Egy fiatal lehet úgy is tini, hogy vannak határai és nem azt csinál, amit akar (ahogy ezt ma a többségen látni is). Semmi baja nem lesz egy 15 éves fiúnak, ha nem bulizik hajnal 1ig, vagy reggelig. Fordítva már nem vagyok biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!