Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 14-15 éves fiúnak mikor...

Egy 14-15 éves fiúnak mikor kellene legkésőbb otthon legyen?

Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 22:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
48%
Hétköznap suli után ha van hobbija pl zeneiskola,rajz stb,vagy sportol akkor utána.Hétvégén 9re legkésőbb otthon legyen tudjam hol van kivel.
2013. jan. 28. 09:35
 12/27 anonim ***** válasza:
38%
Aki azt állítja,egy 14-15 éves gyerek érett meg meg kell neki mindent engedni,az még egy éretlen,0 élettapasztalattal rendelkező kölyök,és valószínűleg nem kapott rendes nevelést.
2013. jan. 28. 09:37
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem általános iskolában sötétedésig kellett hazamennem, de főleg hétvégén, hétköznap nem nagyon mentem sehová.

Gimnáziumban úgy volt, hogy 9. -ben 9-ig, 10.-ben 10-ig, 11.-ben 11-ig maradhattam, 18 évesen meg már nem volt korlát, de egy-két hajnalig tartó buli után sikerült rájönni, hogy rohadtul nem maradtam le semmiről az azt megelőző években.

Ja és ha nagyon könyörögtem, hogy el akarok menni buliba, vagy valakihez, akkor mindig azt mondták, hogy jó, értem jönnek. Ez tökéletesen elég volt ahhoz, hogy ne akarjak elmenni. :D

(( Egyébként én úgy tudom, hogy az alkoholnak és a drogoknak délután 4kor is ugyanolyan hatásuk van, mint este 10kor, szóval nem biztos, hogy ezen múlik...

Aki nem akar, az éjjel se fog, aki akar, az meg bármikor talál rá módot. ))

2013. jan. 28. 10:39
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a 8-as válaszadónak üzenném, gondtalan gyermeki naivitását szétoszlatva, hogy a fiúkat is meg lehet erőszakolni.
2013. jan. 28. 10:43
 15/27 anonim ***** válasza:
50%

igen nincs elettapasztalata.de megis honnan lenne ha egesznap otthon csucsul vagy neha elmegy zenelni?:Damugy ja meglehet eroszakolni egy fiut is egy magyarorszagon egy eleg mindennapos dolog.kivancsi lennek hogy volt e valaha ilyen eset az utcan.es nem mindig a rosszbol kell kiindulni.azt hiszed sok a gyilkossag az utcakon(nem nincs), akkor ne menjen be a 8.kerbe, nem azt mondom hogy minden este legyen kint hajnali 4ig.de azert ez a 10ig jojjon haza! szabaly eleg szanalmas.igy kell ilyen kis eletre alkalmatlan antiszocikat nevelni.

elozok igen magyarmodira egybol kezdjunk el szemelyeskedni.:D

2013. jan. 28. 13:34
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

az élet valóban egy buli, ezért minél többet bulizol, annál több élettapasztalatod lesz... ez így teljesen hibátlan elgondolás...

Én szeretném, ha a 14-15 éves gyerekem nem gondolná, hogy az készíti fel az életre, ha hajnalig flangál az utcákon. De ez már csak egyéni szociális probléma.

Szerintem ha valakinek megölik a gyerekét, azt rohadtul nem vigasztalja, hogy "de legalább nem ölnek meg olyan sok gyereket, csak néha egyet-egyet"

2013. jan. 28. 14:06
 17/27 anonim ***** válasza:
82%
Nem abból lesz élettapasztalata,hogy éjjel az utcán mászkál,bulizik,iszik 4-15 éves gyerekként ennek inkább az lesz a következménye,hogy mire elkezdene élni életunt kiégett ember lesz 20on éves korára és annyi tapasztalata van,hogy melyik helyen lehet a legjobban berúgni..
2013. jan. 28. 14:11
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Egy 15 éves fiú már szőrös tökű. Akkor jön haza amikor, ő úgy látja , hogy haza kell jönni. Ha megéhezik úgyis hazajön, mint a kóbor kutyák. Hülyeség behatárolni, most ettől eddig lehet kint. Elcseszett hülye szülők lehettek mindannyian, ha egy 15 évesen akarjátok az erőtöket kimutatni. Annyi idős korban én már rég dolgoztam, és hétvégente meg csajokat vittem fel a padlásra.
2013. jan. 28. 16:43
 19/27 anonim ***** válasza:
90%
Elég szomorú, hogy ötletetek sincs, hogy mivel töltsétek el otthon az időtöket! Én nem otthon kockultam a gép előtt, hanem hasznosan töltöttem el az időmet. Remélhetőleg, majd ha felnőttek lesztek és lesz gyereketek, ti is máshogy fogjátok látni a dolgokat. Lehet, hogy nehéz ez felfogni, de a szülők nem a saját perverziójuk kielégítése céljából nem engednek meg bizonyos dolgokat, hanem valóban a ti érdeketekben. Sajnálom, hogy ezt nem vagytok képesek belátni, de mondjuk ehhez kell minim 70-s I.Q.
2013. jan. 28. 16:55
 20/27 anonim ***** válasza:
És ha egy szülő nem szőrös tökű kóbor kutyát akar nevelni a fiából, akkor mi a helyzet? Igenis kellenek a határok, mert a végén tényleg olyan lesz, mint ahogy a saját életed leírtad, és azt inkább hagyjuk, hogy milyen! Járkálj a padlásra nyugodtan. Vannak, akikbe több szorult.
2013. jan. 28. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!