Egy 14-15 éves fiúnak mikor kellene legkésőbb otthon legyen?
Nekem általános iskolában sötétedésig kellett hazamennem, de főleg hétvégén, hétköznap nem nagyon mentem sehová.
Gimnáziumban úgy volt, hogy 9. -ben 9-ig, 10.-ben 10-ig, 11.-ben 11-ig maradhattam, 18 évesen meg már nem volt korlát, de egy-két hajnalig tartó buli után sikerült rájönni, hogy rohadtul nem maradtam le semmiről az azt megelőző években.
Ja és ha nagyon könyörögtem, hogy el akarok menni buliba, vagy valakihez, akkor mindig azt mondták, hogy jó, értem jönnek. Ez tökéletesen elég volt ahhoz, hogy ne akarjak elmenni. :D
(( Egyébként én úgy tudom, hogy az alkoholnak és a drogoknak délután 4kor is ugyanolyan hatásuk van, mint este 10kor, szóval nem biztos, hogy ezen múlik...
Aki nem akar, az éjjel se fog, aki akar, az meg bármikor talál rá módot. ))
igen nincs elettapasztalata.de megis honnan lenne ha egesznap otthon csucsul vagy neha elmegy zenelni?:Damugy ja meglehet eroszakolni egy fiut is egy magyarorszagon egy eleg mindennapos dolog.kivancsi lennek hogy volt e valaha ilyen eset az utcan.es nem mindig a rosszbol kell kiindulni.azt hiszed sok a gyilkossag az utcakon(nem nincs), akkor ne menjen be a 8.kerbe, nem azt mondom hogy minden este legyen kint hajnali 4ig.de azert ez a 10ig jojjon haza! szabaly eleg szanalmas.igy kell ilyen kis eletre alkalmatlan antiszocikat nevelni.
elozok igen magyarmodira egybol kezdjunk el szemelyeskedni.:D
az élet valóban egy buli, ezért minél többet bulizol, annál több élettapasztalatod lesz... ez így teljesen hibátlan elgondolás...
Én szeretném, ha a 14-15 éves gyerekem nem gondolná, hogy az készíti fel az életre, ha hajnalig flangál az utcákon. De ez már csak egyéni szociális probléma.
Szerintem ha valakinek megölik a gyerekét, azt rohadtul nem vigasztalja, hogy "de legalább nem ölnek meg olyan sok gyereket, csak néha egyet-egyet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!