Egy 14-15 éves fiúnak mikor kellene legkésőbb otthon legyen?
Szerintem ha telefonon elérhető, rendes társaságban, rendes környéken van bártan maradhat 10-11-ig, kb amíg nem szégyell. Hétvégén meg mindegy csak meg ne fagyjon.
Persze én csak egy lázadó tini vagyok, csak azért írtam hogy ne csak ilyen (ál)szent válaszok legyenek.
18/F
Attól függ.. ha inni megy akkor ne menjen.. mi pl. bálokban min2ig de előfordult már hogy 6ig is ott voltunk.. de amúgy itthon vagyok időre.. suli időben mostanában 6körül érek haza.. de kedden-pénteken tánc van este 7-9ig.. olyan fél 10körül szoktam haza érni.. hétvégén meg attól függ, hogy van-e valami. .:)
14/l -gondolom egy fiú sem sokban különbözik..-
A mai fiatalokból kiindulva sehova és semeddig!!!! :)
Én 14 évesen hétköznap nem mehettem sehová. Csak hétvégén és akkor is csak pár órára (3-4). Délután 4-re már otthon kellett lennem.
A gimiben én nem is nagyon járkáltam el, de akkor már előfordult, hogy 1-2 órát suli után elcsatangoltunk a lányokkal, de nem minden nap. Aztán 15-16 éves koromba már mehettem pénteken, vagy hétvégén bulizni és másnap délelőtt haza kellett mennem. De ennek voltak feltételei: mindig elérhetőnek kellett lennem, nem piálhattam (perszeee..... :):)), nem cigizhettem, meg kellett mondanom kivel megyek, hová, mikor, kihez megyek, kivel, kinél alszom.
Idősebb fejjel belegondolva megértem a szüleimet és ha majd egyszer ennyi idős lesz a gyerekem, én is hasonló módon fogom szabályozni ezeket a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!