Kamaszokhoz, szülőkhöz! Van otthon felvilágosító könyvetek?
Figyelt kérdés
Természetesen a nemi érés és szexualitás témájú könyvekre gondolok. Ha van, hasznosnak bizonyult-e?2013. jan. 20. 19:25
1/9 anonim válasza:
Nekem van igen, 10-11 éves voltam mikkor ÉN vetettem anyuval de én kérdetm a könyves boltban láttam meg. :) Hát fogjuk rá amit nem "mertem" megkérdezni arra hasznos volt.
2/9 anonim válasza:
Nálunk nincs és nem is akartunk. Láttam már 1-2 ilyet könyvtárban, lapozgattam is, de semmi új nem volt benne. De az egyik könyv hátuljában volt egy rakat szinonima. Azokon jót nevettem.
3/9 B25 válasza:
Nem itthon nincs ilyen de minden információt megkapok és megkaptam a szüleimtől
4/9 anonim válasza:
nekem volt, bár anyukámmal beszélgettem sokat a témáról. most öcsém örökölte a könyvet, ő nem olyan nyitott a beszélgetésre, mint én voltam.
ha majd a gyerekem igényelni fogja, akkor kap. de ez még a jövő zenéje.
egy kismama :)
5/9 anonim válasza:
Van itthon kettő is, de sosem adták a kezembe, csak megtaláltam és olvasgattam. :)
6/9 anonim válasza:
Nincsen, nálam ezt valahogy teljesen elfelejtették.
7/9 anonim válasza:
nekem kb a gyakorikerdesek.hu elég volt :D
egy kettőt láttam,de olyan szintű volt, hogy a fiuknak kukija van a lányoknak meg....
+még egy kicsi a fanszőrről, sok hasznát nem vettem
8/9 anonim válasza:
Már 19 éves vagyok, de anyukámtól a 11. szülinapomra kaptam ilyen könyvet. Beszélgettünk is sokat a témáról, de azt mondta, biztos van olyan dolog, amit nem mernék szóbahozni, vagy nem jutna eszünkbe megbeszélni, erre jó lesz a könyv. Sokat forgattam, és tényleg meg tudtam belőle néhány új dolgot. :) Szerintem hasznos volt.
9/9 anonim válasza:
Én 13 évesen kaptam 2 db-ot de egyikbe se olvastam bele.Nem érdekelt ez anyám meg nem ülne le velem erről beszélni,csak könyvek.Úgyhogy túl sok dolgot nem tudok erről,de nem nevezném magamat "tudatlannak" ilyen téren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!