Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz fiúk, milyen gyakran...

Kamasz fiúk, milyen gyakran jártok bulikba? És mennyire szoktatok részegek lenni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 19:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
90%
15 evesen ne legyel mar ferfi.:D
2013. jan. 28. 18:42
 22/28 anonim ***** válasza:
90%

:D Azon én is jót nevettem

Még azt mondja: 15/FÉRFI XD (kisfiú :D)

2013. jan. 28. 20:15
 23/28 ennyiii válasza:
64%

Nekem már a kérdés is érdekes: ha mindenki azt írná, hogy addig iszik amíg bírja, akkor te is bekúrnál mint állat? Én nem vagyok alkoholellenes, ha megengedheti magának az ember, akkor évente 3-4 alkalommal összejöhet a barátokkal, és jól érezheti magát. Ebben nincs semmi kivetni való. De szerintem a 18 év alattiaknak saját érdekükben hanyagolni kéne az ivászatot. (Ahogy amúgy jogszabályban is van rögzítve) Mi lesz belőletek, ha már 15 évesen is megszégyenítitek némely alkoholistákat. Ti még álomvilágban éltek, el vagytok látva, talán a suliban is elbukdácsoltok, de ez csak lejjebb fog vinni titeket. Egyáltalán van mivel megsunázni a szintén részeg csajokat?

21F

2013. jan. 30. 12:02
 24/28 anonim ***** válasza:
68%
mert te 21 évesen aztán mocskosul belekóstoltál az élet minden oldalába, és tapasztalt emberként állíthatsz tényeket a másik életéről. ne nevettess. az meg, hogy az első válaszoló le lett pontozva nem is értem, hiszen a kérdésre válaszolt. ezek nem like vagy dislike gombok!
2013. febr. 8. 17:35
 25/28 anonim válasza:
34%

Ha hiszitek, ha nem, de én még SOHA ÉLETEMBEN nem voltam bulizni és nem is tervezem! Csak megfordult a fejemben, hogy talán... de nem mennék, nem nekem való, nem szeretem sok féle ok miatt. Én inkább nyugis, magamnak-és pár kevés barátomnak vagyok való!

18/L

2013. febr. 8. 19:22
 26/28 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, feltűnt, hogy fiúkhoz szól a kérdés?
2013. febr. 8. 19:39
 27/28 anonim válasza:
0%

Természetesen feltűnt!

Te nőgyűlölő idióta!

2013. febr. 9. 19:43
 28/28 anonim ***** válasza:
Én nagyon ritkán járok "buliba" igazából ilyen igazi buliban még nem is nagyon voltam. Leginkább azért nem, mert akiket meghívtak olyan emberek voltak, akiket egyszerűen nem kedvelek, akit meg igen nem rendeznek csak úgy bulit. Kétszer voltam eddig részeg, egyszer elég nagyon de nekem elég is volt :D 16/F
2013. febr. 10. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!