Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz fiúk, milyen gyakran...

Kamasz fiúk, milyen gyakran jártok bulikba? És mennyire szoktatok részegek lenni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 19:34
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
34%
Hetente egyszer max kétszer, és általában merevrészegre iszom magam, kivéve amikor kinéz egy suna, akkor nem szoktam magam szétcsapni hoyg meg tudjam cuffolni.
2013. jan. 24. 19:43
 2/28 anonim ***** válasza:
51%

Én csak az egyik barátomról tudok nyilatkozni.. minden hétvégén bálban vagyunk (nem ezek az elit bálok.. falu, mulatós etc. *.*) off-ra issza magát én meg támogatom. hogy ne essen az első árokba bele.. mondjuk eléggé elegem van már belőle.. -.-"

14/l ő meg 15/f

2013. jan. 24. 19:54
 3/28 anonim ***** válasza:
20%
minden hétvégén részegre iszom magamat. kivéve amikor éppen befűzök egy sunát és jól megtolom. 15F
2013. jan. 24. 22:23
 4/28 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, és a fiúk körében úgy vettem észre, hogy általános iskolás egyáltalán nem járnak bulizni (lányokból viszont azért van pár 13-14 éves), aztán rögtön 9.-es korukban elkezdenek járni, de akkor minden héten, és akiket én ismerek azok elég szépen isznak is, főleg a 16+ korosztály...
2013. jan. 25. 00:44
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Hahahha :DDDDDDDD

Jót nevettem rajtad 15F :"D Kemény vagy kiccsávó.

Nem szoktam járni. Rock-metál disco nincs :D

20f

2013. jan. 25. 19:52
 6/28 anonim ***** válasza:
66%

Nyáron voltam 3x és ennyi. Soha máskor nem voltam még... Akkor ittam, de nem voltam holtrészeg... :)

16L

2013. jan. 25. 22:59
 7/28 anonim válasza:
93%

Én egyáltalán nem járok bulizni, melózok kocsikázok kirándulok, ilyenekre verem a pénzt, meg a lakbérre. Nem iszom, nem dohányzom, és nem kábítószerezek.

21/F

2013. jan. 26. 08:32
 8/28 anonim ***** válasza:
7%
utolso igen buszke lehetsz magadra.csak egy a baj hogy te nem elsz hanem tulesz...
2013. jan. 27. 01:54
 9/28 anonim válasza:
68%
hát évente 1-2 alkalommal betérek a környék diszkóiba igaz akkor már annyira kész vagyok hogy nem emlékszem rá... de a másnapi bulifotók mindent elárulnak. Amúgy heti 2-3 alkalommal szoktam "mulatni". Mulatásokon megszoktunk inni 3an 4en 2 üveg töményet meg mellé pár fröccs vagy sör, ettől még csak jól érezzük magunkat...
2013. jan. 27. 10:09
 10/28 anonim ***** válasza:
91%
Akiket én ismerek és nevezem haveromnak, netán barátomnak valamennyiüket, őket érdekes módon nem hívogatja ezen életmód gondolata, mi több, egyikük tudatosan kerüli a szeszes italok minden kiadását. Persze a nagy részükre igaz, hogy egy-egy kivételes alkalommal engednek a csábításnak és felhörpintenek némi piát (csak annyit, amennyitől spicces állapotba kerülnek, semmi esetre sem részegednek mattra), de erre sem keresik a lehetőséget, hanem egy eleve felkínáltat használnak ki. Emlékszem, ötödikes koromban (bár lány vagyok) mindig azt tervezgettem titkon, hogy majd ballagás után, 14 évesen megmutatom a szülőknek, milyen egy igazi tomboló, tanácsok ellen lázadó kamasz, aztán mikor a bankettünk estjével megadatott volna a lehetőség, semmi késztetést nem éreztem rá, sokakkal ellentétben teljesen józan maradtam. És ezt néhány fiú is elmondhatja magáról. Annyira azért nincs elkorcsosulva a világ, hogy minden korombeliről a legrosszabbat kelljen feltételeznie az idősebb generációnak.
2013. jan. 27. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!