Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz fiúk, milyen gyakran...

Kamasz fiúk, milyen gyakran jártok bulikba? És mennyire szoktatok részegek lenni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 19:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Testileg vagy szellemileg vagy visszamaradva hogy még mindig kamaszfiúnak tartod magad.

2013. jan. 27. 20:30
 12/28 anonim ***** válasza:
10es akkor az a normalis hogy egesz nap otthon ulsz es neten irod a blogjaidat es simsezel?:D amugy meg fiukat kerdezett nem unatkozo 40es mamocakat.:D
2013. jan. 27. 20:49
 13/28 anonim ***** válasza:
kerdezo te meg tombold kimagad mert nem mindig fogod pialas utani masnap frissnek erezni magad.:D
2013. jan. 27. 20:50
 14/28 anonim ***** válasza:
Cseppet sem unatkozom, 40 éves meg pláne nem vagyok, viszont egy ideje figyelmes lettem arra a jelenségre, hogy a hétvégente hányástócsáikban fetrengő fiatalok rendszerint képtelenek értelmezni egy fél sornál hosszabb, egybefüggő szöveget. Hogy jössz te egyáltalán ahhoz, hogy ilyen hangnemben szólíts meg bárkit is, főleg egy "negyvenes mamócát" (engem ugyebár annak hittél, hiába írtam le világosan az ellenkezőjét)? Ha tudni akarod, akad egyéb elfoglaltságom a netezésen kívül, ám ezt a legkevésbé sem mentegetőzés gyanánt mondom, hanem hogy rávilágítsak, rólad is lehetne otthonülős passzivitást feltételezni az alapján, hogy ilyenkor a gép előtt kuksolsz. Egyedül azt bánom, hogy nem kereshetlek fel személyesen 10 év múlva és röhöghetek a képedbe látván, mire jutottál. Majd akkor emlékezz vissza a tapló stílusodra.:D
2013. jan. 27. 21:54
 15/28 anonim ***** válasza:
88%
igyatok csak megtépjétek szét az agyatokat 15 évesen, annyival kevesebb hülye lesz a világon :D
2013. jan. 28. 15:52
 16/28 anonim ***** válasza:
hat mivel ennyire magadra vetted eleg egyertelmu hogy erzekeny temagoz nyultam.:DxDde nocink asszony majd 10 mulva ugyis meghalok.:D
2013. jan. 28. 16:45
 17/28 anonim ***** válasza:
es vasarnap este miert mennek barhova?:Dvicces lenne ugy dolgozni menni ahol altalaban alkoholszondaznak
2013. jan. 28. 16:47
 18/28 anonim válasza:
Péntek szombat de nem nagyon részegedek le
2013. jan. 28. 17:19
 19/28 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem te direkt provokálod az itteni tagokat. Bárhol botlottam a kommentjeidbe, szerves részüket mások cseszegetésének szentelted. Hagylak is, hadd legyen legalább ennyi örömöd az életben.
2013. jan. 28. 17:25
 20/28 anonim ***** válasza:
0%

Most hétvégén is úgy berúgtam, hogy másnap reggel 11 kor ébredtem egy női kollégiumba. Azt se tudtam hogy megyek haza mert elittam az összes pénzemet amit adtak szüleim, meg elhagytam a bérletemet is. Aztán jött a csajszi akit megdugtam jó párszor az adott 1 jegyet amivel haza tudok menni. Amikor meg hazamentem anyám neki kezdett balhézni, de jött a vater aki mondta szuperkiscsávó vagyok majd anyát bevitte a hálóba kicsit megnyugtatni :ASDASD

15/Férfi

2013. jan. 28. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!