Megengedjem neki vagy ellenezzem? Bövebb lent
Arról lenne szó,hogy pénteken ott szeretne aludni a lányom a barátjánál és nem tudom,hogy megengedjem-e neki. 5 hónapja vannak együtt.16 éves a lányom a párja 19.
Vagy esetleg inkább a fiú aludjon itt? Vagy egyiket se kéne?
A srác most lett 19 és megszeretnék ünnepelni.
Szerintetek engedem h együtt aludjanak?
47/N
Én is ennyi voltam, amikor lefeküdtem az akkori párommal, pedig 1 hónapja jártunk. Igazából félév után szét is mentünk, de nem azért, mert nem szeretett volna, hanem mindketten túl elfoglaltak voltunk, engem lekötött a suli, őt meg a munka. Szóval nem bántam meg, hogy szexeltem vele, mert mindketten nagyon akartuk és jó is volt. Szerintem engedd neki, hogy szexeljen. Mostani párommal, amikor megismerkedtünk, rá 3 napja szexeltünk, és most is együtt vagyunk. Szóval ez nem a szextől függ.
16/L
Nem hiszem, hogy 16 évesen 5 hónap után ennek annyira égetően itt az ideje. Persze manapság már divat mindent korán elkezdeni, de nem fog ártani nekik, ha még várnak ezzel. Én leülnék és elbeszélgetnék vele, elmondanám az érveim, meghallgatnám az ő érveit is. Ha már egy éve együtt vannak, akkor már igent mondanék. Ha jó a kapcsolatotok ezt meg lehet beszélni.
26/N
Sajnos itt elég nagy kontrasztok vannak a nézetek és a vélemények között,mindegy,hogy hány év van anyuka és gyerek közt.Az én anyukám(mivel engem örökbe fogadtak) alapból jobban félt,ráadásul ő 57 éves,ezért konzervatív eléggé.Ugye a régi világban ennyi mindent nem volt szabad megtenni,mint most,meg hát számított a falu vagy város vagy esetleg a rokonok véleménye.A mai világban már a normális embereknél annyira nem számít az,hogy a szomszéd Mariska néni 100 évesen azt mondja,hogy "Bezzeg az én időmben nem feküdtünk le 17 évesen senkivel és nem aludt ott senki.." NEM E??Akkor hogy lettek 19 évesen terhesek?Szóval érdekes.
Na hagyjuk is,lényeg,ami a lényeg:
én is megtettem anyám tudta nélkül..elmentem a fiúhoz..három éve ismerem,először 10 hónapot voltunk együtt,most meg 30.-án lefeküdtem vele.Nem akartam várni,nem érdekelt,csak legyek túl az elsőn..bár egy lánnyal már akkor túl voltam az elsőn,de ő még is csak lány.. na mindegy:D (biszex vagyok).
Engedd a lányodnak,hogy hadd aludjon a fiúnál,mondd meg neki,hogy vigyázzon magára(de ne ilyen fenyegető hangnemmel,hanem olyan bizalmasan!xD),és akkor majd mindig bízni fog benned meg tökre megnyílik..én is ezt szeretném elérni egyszer anyámnál..lehetőleg nyáron,ha nem előbb..így nem lesz baj.
17/L
"először megbízható 17 éves lányomnak engedném meg ha legalább 1 éve együtt van a barátjával,és csak hétvégén,nem lenne belőle rendszer."
Én nem tudom, hogy ezt hány éves kommentelő írta, de nagyon sajnálom szegény lányát. :D:D:D:D
Hogy hiheti azt bármelyik szülő is, hogy kontrollálni tudja azt, hogy a lánya mikor kezdi el a szexuális életet? :D Ez csakis a lányon múlik, ebbe a szülő nem tud beleszólni, akármennyire is akar! Uramisten, milyen konzervatív emberek léteznek.
24/L
Nem szívesen engedném meg, főleg úgy, ahogy írtad, hogy nem ismered eléggé a fiút.
Ha már mindenképpen együtt akarnak aludni, akkor inkább legyen az nálatok.
Ott kisebb az esélye annak is, hogy a fiú olyat csinál, amire esetleg még nincs a lányod felkészülve.
Óvszerrel ellátni is jó ötlet.
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
Végül elengedtem mert őszintén elmondta,hogy szerelmesek és le szeretnének feküdni.
Vettem neki 2 csomagóvszert először kicsit zavarba volt,de végűlis elvette és meg köszönte.
Aztán a barátja kitalálta,hogy ne aggódjak a lányomért,hogy itt alszanak.
Úgyhogy végül itt alszanak:)
"gondolom te az a 24L vagy aki büszkén mesélni,hogy 14 évesen már dugott"
Hát ez kész. :D:D
Én 24 vagyok, te 23. Mégsem nekem van gyerekem. Akkor gondolkodjunk már. ;) Pff. :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!