Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ellenezzem ezt? Mi van ha mégis egy örök szerelem lenne belőle?
Figyelt kérdés
A barátnőm 16 éves, a szerelme meg 23. Együtt vannak, eddig még csak csók volt, semmi más, viszont a srác egyre gyakrabban hozakodik elő a szüzességével. A srác már nem szűz. A barátnőm még éretlen ehhez a kapcsolathoz, hiszen az első csókra is 5 hónapig vártak (a barátnőm akart annyit várni). Viszont nagyon szeretheti ez srác, mert képes volt 5 hónapot várni egy csókra. Én kezdettől fogva elleneztem ezt, de hát a szerelem... :)A másik, hogy a szülők nem tudnak erről, a srác meg el akarja vinni buliba, ide oda, de a bnőm helyből nem mehet buliba sem. Félek hogy nagyon megszeretik egymást, és akkor szakítanak, ugyanis a srác célozgatott már rá.2012. ápr. 15. 15:31
1/3 anonim válasza:
Állhatsz te fejen is,ha a barátnőd szerelmes,nem fogsz tudni neki magyarázni.Majd ők eldöntik.
2/3 anonim válasza:
nem értem, miért szakítanának, ha nagyon megszeretik egymást?
másfelől, 16 éves a barátnőd, tehát olyan nagyon sokat nem kell már rá várni, max 1-2 évet... 17-18 évesen már simán lehet köztük egy komoly kapcsolat, ami valóban örök szerelemmé válhat..ha a srác elég türelmes és tényleg szereti a barátnődet, akkor ebből kisülhet valami jó is... 20 fölött meg már nem is számít a korkülönbség
az én párom is 9 évvel idősebb nálam, én 22 vagyok, ő 31, és már a házasságot tervezzük, nagyon boldogok vagyunk együtt és szeretjük egymást
22/L
3/3 anonim válasza:
foglalkozz többet magaddal inkább.nem az anyukája vagy ,hanem a barátnője
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!