Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz velem, hogy még mindig szeretem?
Azt hiszem a legplátóibb plátói kapcsolatban élek... mivel a sráccal kb. másfél éve kezdtünk kicsit beszélni, és én onnantól kezdve halálosan beleestem, és már vagy 20X megpróbáltam elfelejteni, de nem megy, mert akárhányszor meglátom, újra dobban egyet a szívem. Persze egy év alatt egy nagyon picit változott ez. De nem enyhült, csak más lett.
Az egyik felem azt hiszi, Ő a lelki társam, örökké vele leszek majd, meg Ő is így érez, csak mint én, nem meri kifejezni. A másik felem realista, és úgy gondolja vagy felejtsem el, vagy beszéljek vele. Egyébként az a legrosszabb, hogy az osztálytársam, és nagyon bonyolult vele kezdeni valamit, mert.. egyszerűen az.
15/L...
írjátok meg, milyen tapasztalataitok vannak? ha ennyire erős az én szerelmem, talál Ő is érzi ezt? Annyira rossz hogy az osztálytársam, mert így mindig rá gondolok a suliban is...
Ha folyton körülötted van, akkor tényleg nehezebb túllépni rajta. De tedd fel magadban a kérdést, hogy egyáltalán tényleg túl akarsz-e rajta lépni, vagy reménykedsz tovább.
Amúgy próbáltál vele mélyebb kapcsolatot létesíteni vagy csak beszéltetek?
Mert ha elutasított akkor tényleg a legjobb túllépési módszer, hogy próbáld meg másban keresni azt az alakot akire vágysz.
De ha nem történt semmi komolyabb köztetek, akkor sosem késő kimutatni felé az érzéseidet.
Egyebkent igazad van.. erred is gondola millioszor, hiszen igazabol minden esélyünk megvan "egymásra" de annyira nehéz. Még csak beszélni is vele.. kb. havonta egyszer történik ilyesmi..
És pont ma gondolkoztam, hogy eddig ez/Ő a legnehezebb dolog az életemben.. csak azért is rossz, mert ha látnád kiről van szó megértenéd, miért nehéz. (Mondjuk képzeld el, hogy a securityval flörtölsz. Az se egy megnyugtató dolog)
És köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!