Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem de nem kellek neki akkor játszott velem?
FRIENDZONED
Ha rám hallgatsz, akkor ezt nagyon gyorsan befejezed. Soha nem fog beléd szeretni. Te pedig napról napra csak szenvedni fogsz. Egy ilyen kapcsolat évekre megkeseríthet.
Lehet hogy azt érzed, minél közelebb vagy hozzá, annál jobb, de nem így van. Minél több emberrel ismerkedj meg, szerezz új barátokat, és kezdj el új lányokkal ismerkedni.
Akkor hamar kiszeretsz belőle, és maradhattok barátok.
23F
Ezt a friendzone-t nem értem.csomószor pont azokkal jönnek össze az emberek akik ugymond kéznél vannak.Halljuk tonnaszámra a sztorikat hogy "már x éve ismertük egymást és egyszercsak rájöttünk hogy olyan értelemben is egymásra vagyunk kattanva..."
Én azt gondolom hogy nem minden barát tabu egy csajnál csak vannak barátok akiknek a barátság a végállomás és vannak barátok akiknek van jegyük átszállni egy másik járatra is
Mintha csak magamat olvasnám... Úgy látom egyre többen vannak ebben a helyzetben ezen az oldalon. Nem játszott, csak valszeg nem tudja mit akar, határozatlan személyiség lehet. Engedd el amíg tudod... Ha van kedved beszélgetni írj privit.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!