Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem de nem kellek neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem de nem kellek neki akkor játszott velem?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal barátilag vagyon jól elvoltunk és úgy tűnt az látszódott rajt, hogy többet érezhet irántam több mint barátság,majdnem minden úgy mintha járnánk,elmondtam neki hogy belé szerettem erre azt reagálta hogy ettől félt,és hogy ő nem szeretett belém,csak szimplán jól érzi magát velem nagyon.most akkor miért az jött le a viselkedéséből(ahogy csináltuk a dolgokat ketten)mintha többet érezne?aztán mégsem.totál magam alatt vagyok.megbántani sosem akarna mert kivételes vagyok az életében még ha csak barátnak is,de mindíg öszinték vagyunk egymáshoz. 20/f
2011. nov. 29. 00:20
 1/6 anonim ***** válasza:
A fantáziádért nem felelős, de még ha szándékosan flörtölt is veled, az sem számít hitegetésnek, amíg nem mondott biztosat az érzéseiről.
2011. nov. 29. 13:31
 2/6 anonim ***** válasza:

FRIENDZONED

Ha rám hallgatsz, akkor ezt nagyon gyorsan befejezed. Soha nem fog beléd szeretni. Te pedig napról napra csak szenvedni fogsz. Egy ilyen kapcsolat évekre megkeseríthet.

Lehet hogy azt érzed, minél közelebb vagy hozzá, annál jobb, de nem így van. Minél több emberrel ismerkedj meg, szerezz új barátokat, és kezdj el új lányokkal ismerkedni.

Akkor hamar kiszeretsz belőle, és maradhattok barátok.

23F

2011. dec. 1. 00:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezt a friendzone-t nem értem.csomószor pont azokkal jönnek össze az emberek akik ugymond kéznél vannak.Halljuk tonnaszámra a sztorikat hogy "már x éve ismertük egymást és egyszercsak rájöttünk hogy olyan értelemben is egymásra vagyunk kattanva..."

Én azt gondolom hogy nem minden barát tabu egy csajnál csak vannak barátok akiknek a barátság a végállomás és vannak barátok akiknek van jegyük átszállni egy másik járatra is

2011. dec. 1. 00:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Szép kifejezés arra, hogy "nem akadt más, ezért ráfanyalodtunk arra, ami kéznél van".
2011. dec. 1. 01:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Mintha csak magamat olvasnám... Úgy látom egyre többen vannak ebben a helyzetben ezen az oldalon. Nem játszott, csak valszeg nem tudja mit akar, határozatlan személyiség lehet. Engedd el amíg tudod... Ha van kedved beszélgetni írj privit.

20/N

2011. dec. 1. 03:20
 6/6 anonim válasza:
ilyen alapon senkivel sem jössz össze,mert minden pasi szembe jön,és nem érdekelnek
2013. dec. 10. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!