Arról lenne szó,hogy pénteken ott szeretne aludni a lányom a barátjánál és nem tudom,hogy megengedjem-e neki. 5 hónapja vannak együtt.16 éves a lányom a párja 19.
Vagy esetleg inkább a fiú aludjon itt? Vagy egyiket se kéne?
Hát megtiltod, akkor is csinálják. Akkor meg már nem is tudsz róla. Azért 5 hónap az már hosszú idő.:D
2013. jan. 17. 01:06
2/32 anonim válasza:
Mint édesanyának,tudom,hogy nagyon nehéz döntened.:)Ha nyugisabb szeretnél lenni legyenek nállatok,ha teljesen szabadkezet adsz a lányodnak,nyitott,õszinte veled akkor engedd.Az hogy tiltod esetleg,rosszat tenne így viszont tudni érezni fogja hogy rád mindig mindeben számíthat.Nem fog átvágni soha!:)37N
2013. jan. 17. 01:07
3/32 anonim válasza:
Engedd neki, a szigorral csak eltaszítod magadtól a gyereket. 16 elég idős már, bár nehéz ezt elfogadni, de ha ellenzed, akkor is szexelni fognak előbb utóbb. Sőt már lehet most is. De az is lehet, hogy majd csak hónapok múlva. Ezen ne rágódj!
2013. jan. 17. 01:08
4/32 anonim válasza:
Szerintem igen. Tiltásból csak nagyobb gond lesz. Ha a lányod akarja, akkor megoldják nappal is, nem kell hozzá ott aludni. Esetleg ha nem lett felvilágosítva akkor a védekezésről mindenképpen beszéljetek pár szót.
2013. jan. 17. 01:08
5/32 anonim válasza:
Csak úgy enged el,hogy a kezébe nyomsz egy nagy doboz kotont,és megmondod neki,hogy az előváladékban is van sperma.
Sok itt már a "lehet,hogy terhes vagyok" kérdés.
2013. jan. 17. 01:09
6/32 A kérdező kommentje:
De még nem akarom,hogy lefeküdjenek mert félek,hogy aztán szakítanak és a kislányom összetörik.:(
Csak őt szeretném óvni,de ő ezt másképp éli meg..:(
2013. jan. 17. 01:10
7/32 anonim válasza:
Sajnos azzal, hogy nem engeded el, csak annyi változik, hogy kevésbé fog benned bízni. Megértem, hogy félted, de nem óvhatod meg a csalódásoktól a lányodat, ezeken át kell esnie. Te annyit tehetsz, hogy mellette leszel, amikor/ha összetörik.
2013. jan. 17. 01:13
8/32 anonim válasza:
Az (sajnos) csak egy dolog,hogy az ember mit szeretne és mit nem,de még ha azt is mondja,hogy nem lesz semmi,akkor is inkább legyen nála óvszer.
2013. jan. 17. 01:13
9/32 anonim válasza:
Szerintem engedd el, mert így legalább emlékezetes lesz számukra (ha eddig még nem csinálták), hogy a barátja szülinapja ünneplésekor történt meg. Ha akarják, akkor máshogy is megoldják, szerintem ha elengeded azzal ahhoz is hozzájárulsz, hogy úgymond normális körülmények között veszítse el (mondom, ha még nem történt meg). És így valóban bízni fog benned, boldoggá fogod tenni azzal, hogy elengeded. Szerintem a srác 5 hónapja nem azért van vele, hogy csak lefektesse, ne aggódj. Kérdezd meg előtte tőle, hogy óvszerre adjál-e pénzt vagy hogy a fiú fogja-e megvenni. De úgy kérdezd meg, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Lehet, hogy azt fogja felelni, hogy "jajj anyuuu", de kérdezz rá bátran, akárhogyan is reagál, tudni fogja, h rád számíthat. Féltsd, de neki is fel kell nőnie és ha később csalódna, akkor azzal is meg kell bírkózzon. Nem azzal teszel jót a lányodnak, ha mindentől óvod, hidd el.
2013. jan. 17. 01:16
10/32 A kérdező kommentje:
Nem azért nem akarom,hogy ne szexeljen mert meg akarom fosztani az élet dolgaitól csak nem ismerem eléggé a fiút és félek,hogy rá veszi a lányomat,hogy gumi nélkül csinálják.
Nem buta a lányom csak elvakítja a szerelem..és nem benne nem bízok hanem a srácban!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!