12 éves lányom Facebookon idegen fiúkkal folytat erotikus beszélgetéseket. Van valakinek tapasztalata ebben a témában?
Szia!
Ez egy érdekes eset. Egyrészt szerintem volt annyi esze,hogy nem a saját nevéről a saját ismerőseivel csinált ilyeneket. Biztos nem 12 év volt megadva életkornál. Nyilván nem örülök neki. Mikor én 12 éves voltam volt eyg 20 éves srác akivel nagyon jóban voltunk, csak neten beszélgettünk, úgy hívott,hogy drágám én meg úgy,hogy aranyom. Beszélgettünk egyes dolgokról. Nem tett károsodást az ártatlan elmémben. Minden esetre korlázotnám az interneten eltöltött idejét max 1 órára. De fészbukot letiltanám. Akárhogy is nézzük még egy 12 évest se láttam aki rendeltetésnek megfelelően használná a fészbukot. Mondjuk 16 alatt kevesen vannak
Nos, lassan egy hónapja történt az eset. Jelszót tettem a gépére, nem tudja bekapcsolni. Hétvégén kap egy-egy órát. Okostelefont elraktam, megkapta helyette az apja régi hagyományos telefonját, nincs benne wifi. Kezdeti elvonási tünetek és hisztéria után, most csend van. Elmúlt az állandó szétesettsége, kipirosodott szeme, visszatért a való világba, ismét játszik a testvéreivel is. Este héttől - kilencig nézhetnek tv-t, akkor van a takarodó, közben fürdés.
A fiú, akinek a rajzfilmképébe szerelmes volt, már az első héten dobta. Neki olyan valaki kellett, akivel éjjelente cseveghet, erre most már a lányom is rájött.
Beszélgettem az osztályfőnökével is, ő is mondta, hogy látszott, hogy valami nem okés a gyerekkel, fáradt volt és tanulásban visszaesett.
Összefoglalva: szerencsére, viszonylag könnyen túltette magát a dolgon és más elfoglaltságok után nézett.
Szia!
Azt mondtad h már megtanultad a látszat néha csalhat. Hát végül is nálam is ez a helyzet, de én nem az animéktől lettem ilyen (pedig imádom őket) hanem ilyen a rendes természetem. Amúgy nagyon rendes lány vagyok és az h álneve van a facebookon az nem olyan nagy ügy nekem legalább hat db van. És a te szemedben mi az h magát ölelgette?
Még mindig nem értem hiába nézem a válaszokat. O.o
Nem akarom magamat elárulni de én már nagyon régóta maszturbálok és én nem kilenc éves koromban kezdtem. XD
Egyébként az h maszturbál ahogy előttem mondták is az természetes. :D
Nem kell felfújni a dolgot és mindig kopogj mielőtt bemész hozzá, mert igen zavaró tudd lenni ha hirtelen bejön valaki. Ez olyan mint valaki bemenne hozzád tusolásakor. szerintem te se örülnél ha hirtelen valaki benyitna hozzád amikor meztelen vagy.
Ui.: Szerintem inkább világosítsd fel a lányodat.
A legjobb módja annak h ne tudatlanul kihasználhassák.
Megértem h aggódtál miatta de ez már túl sok neki.
Egy 12 éves lány már kis tininek számít. Én is ennyi idősen kezdtem érdeklődni egyéb dolgok iránt vagy előbb. xD
Remélem azért nem fogod ennyire pórázon tartani majd mondjuk 16 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!