12 éves lányom Facebookon idegen fiúkkal folytat erotikus beszélgetéseket. Van valakinek tapasztalata ebben a témában?
Azonnal eltiltanám az internettől meghatározatlan időre! Legalább akik addig szórakoztak vele, azok lekopnak és más szerencsétlen kislányokat találnak maguknak. :(
El kell vele őszintén beszélgetni arról, hogy amit csinált, miért veszélyes (hazugság a szülőknek, hamis kép önmagunkról, korai szexuális tapasztalatok szerzése, mások hülyítése, fiúk-férfiak szexuális hergelése, pedofília és csatolmányai). Jó lenne, ha apuka is jelen lenne, és szintén kifejtené a véleményét.
Minek neki internetes telefon?
Azt is elvenném, meg a netet is szabályokhoz kötném.
Valamint higgadtan leülnék vele beszélni, hogy miért veszélyes eza móka..
raadasul al neven folytatta a beszelgeteseket, ergo esze agaban sem volt igazabol rosszalkodni. Az, hogy erdeklodik a szex irant,es az erotika irant, az normalis. En 20 vagyok, es par evvel ezelott, en is chateltem fiukkal, persze alneven, de jol esett vegre "rossznak latszanom" holott nagyon is jo lany vagyok.
Ha a lanyod nem oltozkodik kihivoan, koranak megfeleloen viselkedik, akkor az legyen a legkisebb bajod, hogy az interneten keresztul erzi jol magat. Inkabb uljetek le beszelgetni a szexrol, ne szidd ezert, de magyarazd el neki az internetes kapcsolatok veszelyeit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!