Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15. Születésnapra vízipipa?

15. Születésnapra vízipipa?

Figyelt kérdés

Szép napot kívánok.

Nemsokára lesz a fiam születésnapja pontosabban február elején, és vacsora közben beszélgettük, hogy mit szeretne. Ő azt mondta, hogy egy vízipipát szeretne, amilyen a barátaink fiának is van, ő 15 éves. Aztán elmondta, hogy nem úgy működne, mint eredetileg, Ő egy ízesíthető kavicsról beszélt, ami állítása szerint nem káros. (Később az interneten utánakeresve valóban meggyőződtem, hogy semmi káros nincsen magában a kőben, illetve annak az ízesítőjében.) Közölte, hogy ott kipróbálta, és nagyon tetszett neki. Azt mondta nem használná gyakran, amikor a barátait áthívja 2,1.5 hetente.

Mit gondoltok, megengedjem neki?

2013. jan. 10. 16:56
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. jan. 13. 12:10
 22/30 anonim ***** válasza:
36%
ezzel az erővel tulajdonképpen minden nap vehetnél neki egy doboz cigarettát is akár, vagy hétvégente egy pakk füvet...idontwannaliveonthisplanetanymore
2013. jan. 13. 18:51
 23/30 anonim ***** válasza:
25%
sztem vedd meg neki nyugodtan!! 16/L
2013. jan. 16. 20:17
 24/30 anonim ***** válasza:
53%

ÉN 36 éves 2 kisgyermekes anyuka vagyok. Ha a fiam ilyent kérne, simán megvenném neki. Vagyis nem is kéne, mert nekünk van itthon egy 70 centis. Én is meg voltam érte veszve, férjem hozott is egyet a 35. szülinapomra külföldről. 6 éve szoktam le a cigiről, előtte 10 évig szívta. A vp-t olyankor vesszük elő, amikor van nálunk valaki és iszogatunk, beszélgetünk, vagy esetleg mi megyünk barátokhoz. Ez kb havonta, kéthavonta van. Imádom, és eszembe sem jutott, hogy újból rágyújtsak.

Vedd meg neki nyugodtan, és próbáld ki Te is! :) Vegyél hozzá szenet és dohányt (én a vegyes gyümölcsöset szeretem a legjobban), és a szülinapján már ki is próbálhatjátok.

2013. jan. 16. 21:33
 25/30 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerintem simán megkaphatja. Nem ettől fog rászokni a keménydrogokra, nem ettől fog cigizni és olyan életet élni, mint Ady...

Elég sok olyan ismerősömnek van vizipipája, aki amúgy nem dohányzik, nem drogozik, semmi ilyen. Egyszerűen csak szeretik, mivel kikapcsolja őket, lazítanak. Bár nem értem mi a jó benne, de tényleg nem kell az ördögöt a falra festeni.

2013. jan. 18. 15:06
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem venném meg a gyerekemnek, fogalmam nincs, mi az értelme. Soha nem dohányoztam, de tudtommal a vízipipa főleg a füves cigivel hozható összefüggésbe...
2013. jan. 24. 20:32
 27/30 anonim ***** válasza:
10%
Rosszul tudod.
2013. jan. 24. 21:44
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
igaz lányom van mint ahogy a 12es válaszolónak, de ha fiam lenne se szívesen venném meg neki, a magam részéről feleslegesnek találom.
2013. febr. 2. 17:38
 29/30 Dorkaqq válasza:
Szerintem meg lehet venni neki. Egyáltalán nem káros, és inkább ezt szívja, mint a cigit!:)
2014. jan. 29. 22:59
 30/30 A kérdező kommentje:
Már megvettük :)
2014. jan. 31. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!