Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15. Születésnapra vízipipa?

15. Születésnapra vízipipa?

Figyelt kérdés

Szép napot kívánok.

Nemsokára lesz a fiam születésnapja pontosabban február elején, és vacsora közben beszélgettük, hogy mit szeretne. Ő azt mondta, hogy egy vízipipát szeretne, amilyen a barátaink fiának is van, ő 15 éves. Aztán elmondta, hogy nem úgy működne, mint eredetileg, Ő egy ízesíthető kavicsról beszélt, ami állítása szerint nem káros. (Később az interneten utánakeresve valóban meggyőződtem, hogy semmi káros nincsen magában a kőben, illetve annak az ízesítőjében.) Közölte, hogy ott kipróbálta, és nagyon tetszett neki. Azt mondta nem használná gyakran, amikor a barátait áthívja 2,1.5 hetente.

Mit gondoltok, megengedjem neki?

2013. jan. 10. 16:56
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
31%
Nevetséges, hogy ezen egyáltalán elgondolkodsz... Én nem engedném meg, sőt, biztos lennék abban, hogy bagózik is a gyerek... Mázli, hogy fiú, remélem, lányod nincs.
2013. jan. 10. 17:01
 2/30 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem engedd meg neki. Ha vp-zni akar, akkor megteszi a hátad mögött.
2013. jan. 10. 17:11
 3/30 A kérdező kommentje:
Nem dohányzik, úgy gondolom az átlagnál jobb kapcsolatom van a fiammal..
2013. jan. 10. 17:13
 4/30 anonim ***** válasza:
29%
Igen, minden naiv anyuka ezt hiszi... Mert szerinted úgy akar vízipipázni, hogy még soha rá sem gyújtott? Ne nevettess már, nem vagy tinédzser, hogy mindent bekajálj... De végülis mindegy, csinálsz, amit akarsz, a fiad meg pláne azt csinál, amit akar.
2013. jan. 10. 17:16
 5/30 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy nem dohányzott még életében.

Nem vagyok feleslegesen gyanakvó, de csak érezném, ha bármelyik ruhájának még gyenge füstszaga is lenne, vagy bármi dohánnyal kapcsolatos szaga.

2013. jan. 10. 17:22
 6/30 anonim ***** válasza:
65%
Az én legidősebb fiam még csak 8. éves, de ha a 15. születésnapjára vízipipát kérne, én megvenném neki. Pont, hogy itt kezdődik az őszinte kapcsolat, hogy nem titokban cigizik, hanem nyíltan el meri mondani, amit szeretne. Egyébként, én 33. éves vagyok, és én is szeretnék egyet a születésnapomra :)
2013. jan. 10. 17:38
 7/30 A kérdező kommentje:
Nos, felhívtam a kavics cégét, holnapra kapok egy E-mailt a pontos tartalmáról.
2013. jan. 10. 17:43
 8/30 anonim ***** válasza:
83%

"biztos lennék abban, hogy bagózik is a gyerek"

Pff... Egy szülinapi ajándékból a bagózáshoz lyukadtál ki. Láss bele egy egyszerű dohánymentes vízipipakellékbe titkolózást meg cigizést. GG, Bro :D

2013. jan. 10. 17:48
 9/30 anonim ***** válasza:
86%
Soha nem cigiztem, mégis szoktam vízipipázni.
2013. jan. 10. 18:13
 10/30 anonim ***** válasza:
83%
szinte minden baráti összejövetelen vp-zünk,vagyunk vagy 10-en, ebből 2 cigizik,többi nem,nem függ össze
2013. jan. 10. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!