Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15. Születésnapra vízipipa?

15. Születésnapra vízipipa?

Figyelt kérdés

Szép napot kívánok.

Nemsokára lesz a fiam születésnapja pontosabban február elején, és vacsora közben beszélgettük, hogy mit szeretne. Ő azt mondta, hogy egy vízipipát szeretne, amilyen a barátaink fiának is van, ő 15 éves. Aztán elmondta, hogy nem úgy működne, mint eredetileg, Ő egy ízesíthető kavicsról beszélt, ami állítása szerint nem káros. (Később az interneten utánakeresve valóban meggyőződtem, hogy semmi káros nincsen magában a kőben, illetve annak az ízesítőjében.) Közölte, hogy ott kipróbálta, és nagyon tetszett neki. Azt mondta nem használná gyakran, amikor a barátait áthívja 2,1.5 hetente.

Mit gondoltok, megengedjem neki?

2013. jan. 10. 16:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem katasztrófa,hogy egyátalán sok szülő megveszi meg gondolkozik rajta.
2013. jan. 10. 19:04
 12/30 anonim ***** válasza:
53%
Ugyan nekem lányom van, de biztos nem vennék neki, ha fiam lenne, neki sem.
2013. jan. 10. 19:12
 13/30 anonim ***** válasza:
58%
Én anno már 12 éves koromba vizipipáztam, mikor felkapott lett az egész, és most káros vagy sem, akkor sem tartom esztétikusnak hogy egy szülő ilyet vegyen a gyerekének...
2013. jan. 10. 19:49
 14/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bár nem igazán értem, ha most ez a korosztályának a "mániája", és nem tudok az egészségére kifogásolhatót mondani benne, akkor miért ne? Tehát én most nem vagyok sem vele, sem ellene, de eddig semmi olyat nem mondtatok, ami miatt ellenezhetném.
2013. jan. 10. 19:54
 15/30 anonim ***** válasza:
71%
Az egeszsegre nincs negativ hatassal, vagy csak minimalisan az is ugy ha naponta szivja 1-2 orat, hetente vagy 2 hetente ha szivjak a haverjeival 1 orat attol semmi baja nem lesz. Attol, h fust jon ki belole az nem azt jelenti h cigi vagy h ugyanolyan a hatasa. En is szoktam haverokkal vp-zni kb 2 hetente, megsem cigizek, eletembe 2 szal cigit szivtam, es nem is all zsandekomba tobbet szivni. Nyugodtan vedd meg neki, ha csak az az egyetlen akadalya h "egeszsegtelen". Hidd el 1 ebed egy fast-foodba egeszsegtelenebb mint 1 fel ora vizipipazas.
2013. jan. 10. 21:49
 16/30 anonim ***** válasza:
58%
Gratulálok azoknak az ostobáknak, akik a vízipipából sikeresen eljutottak a cigizésig. A vízipipa negyedeannyi ártalmas anyagot nem tartalmaz, ezt a az origo, itthon, blikk, meg a további agymosott szennyoldal és lap mondja. Inkább vízipipa, mint cigi. Én megvenném. Ha nem veszed, majd sunyiban fogja csinálni. Aztán utána tényleg jön majd a cigi.
2013. jan. 11. 12:49
 17/30 anonim ***** válasza:
53%

Grat...

Én sem cigiztem soha... maximum 1 slukk erejéig... és undorodom tőle, a vizipipát mégis kedvelem, és szeretnék is egyet. Igaz nem kaptam meg, mondhattam akármit, de belenyugodtam. Majd megveszem önerőből 18 évesen. Kibírom.

16/F

2013. jan. 11. 18:03
 18/30 anonim válasza:
10%
a vizipipa alig káros jó ötlet én megengedném
2013. jan. 11. 19:33
 19/30 anonim ***** válasza:
53%
Már egyszer írtam,hogy én megvenném, semmivel sem károsabb, mint a városban sétálva a kipufogófüstöt szívni... Egy anyuka vagyok 3 gyerekkel,szóval még csak nem is 16 éves, aki lobbizik a korosztályának :)
2013. jan. 12. 08:52
 20/30 anonim ***** válasza:

Annak írok aki írta hogy ha pipázik akkor cigizik is. Én 2éve vp-zek havi 1szer 2szer. Életembe 1 slukk cigit szívtam. Jól látod egy slukk. De annyira nem jött be az a semmilyen íze hogy nem is kell. Vizipipának legalább van íze, ha nem dohánnyal hanem kővel csinálja attól semmi baja nem lesz.

Kérdezőnek: Szerintem megveheted. Ha nem engedik akkor úgy is máshol csinálni fogja szóval mindegy hogy otthon vagy a haverjainál.

16/F

2013. jan. 12. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!