Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 15:01
 1/9 A kérdező kommentje:

Lemondtam a céljaimról.

8 éve vágyom az Államokba de már nem érdekel.

Már tudom, hogy sosem leszek író.

A szüleim csak abban támogatnak ami tetszik nekik.

Barátom nincsen egy se.

A család, a karrier már nem fontos...

A szüleim folytonos megjegyzéseket tesznek a szexuális identításomra.

Igazából már nem érdekel semmi...

Nem tudom még miért élek?!

F/16

2009. aug. 27. 15:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos választ
2009. aug. 27. 15:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg fordulj szakemberhez.
2009. aug. 27. 15:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is fordulj szakemberhez... Persze ezt könnyebb mondani, mint megtenni, de akkor is próbáld meg. Miért adtad fel az álmaidat? (USA, író)
2009. aug. 27. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek pedig elérhető vágyak, még később is, nemhogy ilyen fiatalon, amikor még előtted az élet!! Van még diák csereprogram is, ahol lehet kint tanulni, lehet akár diáktáborokban is kint dolgozni, egyáltalán nem elérhetetlen, sőt :) Az irás pedig szerintem egy zsigeri dolog, valaki vagy ir, vagy nem, erről nem lehet lemondani. Lehet, most szünetelsz, de úgyis zakatol az agyad, mit irnál szivesen, hogy elmondd, hogy kiird magadból. Persze minőségi irásból itthon kevesen élnek meg, a bulvár népszerűbb, de ez most van, te meg még pár év múlva leszel csak önálló felnőtt. Szerintem valami nagyon nem stimmel a szüleiddel való kapcsolatodban, ha igy gondolkodsz, a hiba mindenkiben lehet, benned is, a szüleidben is, de nem azt kell keresni, hanem a megoldást. A nemi identitás részét nem értem, és találgatni nem akarok, mivel nem fejtetted ki, de ha mást nem tudsz megbeszélni a szüleiddel, persze nem lepődöm meg, ha ezt sem. Ha gondolod, irj e-mailt, szivesen beszélgetnék veled.
2009. aug. 27. 16:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Lemondtam a céljaimról. -miért mondtál le róluk? vannak hosszútávú célok is ám!

8 éve vágyom az Államokba de már nem érdekel. - 8 éves korod óta? és miért pont most mondtál le róla. eleve, gondolom úgy indultál neki, hogy ha "nagy leszel". De addig míg "nagy leszel" még van idő. Nem értem miért mondtál le róla. Ez olyan, hogy ma elhatározom, hogy holnap reggel megeszek minen cukrot. De ma este lemondok róla, mert nem teljesült még :S

Már tudom, hogy sosem leszek író. - oké. ha annyira tudod, hogy nem leszel író (ami egyébként nem kifizetődő, hacsak nem Harry Pottert írsz), akkor nézz más után, amit még értékelnének is az emberek.

A szüleim csak abban támogatnak ami tetszik nekik. - legtöbbször ez így van, nem tudsz mit tenni ellene. esetleg beszélj velük. pontosan miben nem támogatnak:

Barátom nincsen egy se. - arra gondoltál, hogy ne a gép elött ülj és feladd minden célodat (ok nélkül)? esetleg kimozdulj az utcára is? mert ha hülyeségeken rágódsz (amit te okozol magadnak) akkor nem lesz barátod

A család, a karrier már nem fontos... - karrier?? 16 évesen? és milyen család? gyerekek? vagy a szüleid? miért nem fontosak? csak nem vernek? vagy az a baj, hogy tegnap már este 11kor aludni kellett menni?

A szüleim folytonos megjegyzéseket tesznek a szexuális identításomra. - a fiúkhoz vonzódsz? vagy mi a baj? sok gyereknek mondanak olyat, ami nem tetszik. de ettől még nem határolódnak el a klülvilágtól és gondolkodnak hülyeségeken.

Igazából már nem érdekel semmi... - hát igen, veszem észre. talán ha nekiállnál valaminek (pl. kinyitnál egy könyvet, vagy kimozdulnál) megjönne a kedved!

Nem tudom még miért élek?! - a céljaid eléréséért. amiket te sorban lerombolsz, minden ok nélkül!!

14/L

2009. aug. 27. 16:32
 7/9 anonim ***** válasza:

ha gondolod irj a címemre, adok msn-t vagy mondok fórumot, ahol beszélgethetsz, akár velem, akár másokkal is

az első lépést már megtetted, hogy segítséget kértél, és ez nagy dolog

2009. aug. 27. 23:05
 8/9 anonim válasza:
100%

én egy 16/L vagyok, nekem is hasonlóak a szüleim. Nekem ugyan vannak barátaim, de barátom még nem nagyon volt, és szoktak azzal poénkodni h a lányokhoz vonzódom ami nem igaz! Én is író akarok lenni, de nemis tudom h mit akarok igazán

Ha akarsz beszélgetin írj privit.

2009. aug. 28. 18:04
 9/9 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Egyrészt annyit szeretnék mondani, hogy semmiféleképp NE add fel az álmaidat!!!

Ha nem állsz ki értük, ha lemondasz róluk, csak akkor veszted el a lehetőséget... Egyébként mindig meg van a lehetőség rá, hogy bejön:)

Másrészt ---> [link]

Ingyenes oldal, ahova regisztráció után beküldheted az írásaid, verseid és kis idő múlva kirakják:)

Én is szeretnék író lenni, és ide szoktam kirakni az új történeteimet... Nem mellesleg sok hozzászóló van, akik szerintem jó tudással rendelkeznek.. sokat lehet belőle tanulni, és fejlődni!

Összefoglalva, NE add fel!

Sok sikert a továbbiakban:)

UI: én egyébként 20F vagyok, és még őrzöm az álmaim, szal van időd elég;)

2010. ápr. 5. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!