Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok ti tanórán szoktatok...

Kamaszok ti tanórán szoktatok figyelni ha nem akkor mitszoktatok csinálni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 19:14
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy valaki nem figyel, és nem a legjobb tanuló, attól még meglehet a magához való esze. Pl ismerek egy srácot, aki infón, matekon soha nem figyelt, majdnem megbukott belőle, mégis programtervező matematikusnak tanul, mert ért hozzá, csak a sulit unta.
2013. jan. 10. 19:56
 32/40 anonim ***** válasza:
tényleg van olyan aki , tényleg azért nem figyel , mert érti , de amikor a dogánál azok nyavajognak akik nem figyeltek , akkor legszívesebben behúznék az illetőknek egyet . volt sulimba az oszt. társaim nagy része fb-zot , zenét hallgatott , beszélgetett , a padot dekorálta , dobálozot stb. aztán sírt a szájuk a doga után . én sem vagyok tökéletes , én sem mindig figyelek , de legalább probálok halkan beszélgetni , ha már azt teszem , nem zavarni a többieket , a tanulásba , mert tudom , hogy az milyen szar érzés. egyébként általába a nyelvtannal vanak komoly problémáim és azon szoktam a füzetem firkálgatni . a többi órán probálok figyelni , hogy egyszerűbben menjen a tanulás .
2013. jan. 11. 12:41
 33/40 anonim ***** válasza:
ja és nem vagyok stréber , de szeretnék valamit elérni az életbe . utolsó voltam .
2013. jan. 11. 12:43
 34/40 anonim válasza:
37%
Ez nálunk hely függő. Például roppant figyelmes és ügyes női nemű osztálytársam (ezt a mai világban külön ki kell hangsúlyozni)a hátsó padsorban ülünk és ráadásul a terem sarkában így alkalmunk van arra, hogy cserzett ajkával vágyat elégítsen ki ez a igen szimpatikus hölgy aki mellesleg a barát nőm. :) Ez van ha unalmas az óra.
2013. jan. 11. 14:46
 35/40 anonim ***** válasza:

Drága 30-as igazad van én Németországban élek és a H nem az anyanyelvem, de ha nyelvelésról van szó olvasd végig ott H-ban a nyelvükkel még az órákon is szopni szoktak !!!

És sajnálom a moderátort is hogy mennyire pontozza az oktalan diákok hozzászólásait!!De hát ő is csak H-ember.

2013. jan. 12. 14:45
 36/40 anonim válasza:

Kedves 35-ös. Bemutatkoznék én 34-es vagyok. :)

Ám momentán én arra is gondoltam, hogy olyanok is fogják olvasni amit írok, akiknek a nyelvtani fejlődését tévútra térítheti. Ezért próbáltam szofisztikáltan fogalmazni, nem pedig nyíltan ki írni. Az adminok feladatát én nem fogom felül bírálni, mert sem a feladatom és jogosultságom sincsen hozzá. Némelyik óra azért olyan unalmas, mert vagy tudom már azt amit éppen veszünk vagy mert a tanár nem tudja érdekessé tenni, felkelteni a diák figyelmét. Ha például törin eljátszanánk a II. VH-t akkor egyből érdekesebb lenne. A barátnőmet meg nem tartom fel, mert nagyon sok mindent együtt csinálunk például a tanulást is és így ő is tudja azt amit én.

2013. jan. 12. 18:53
 37/40 anonim ***** válasza:
37%

Ha ilyen okos vagy akkor miért jársz még iskolába?

A csajodnak meg végképp nem iskolában kellene járni ha ilyen tevékeny....áljon ki az út mellé és ott még pénzt is keresne !!

2013. jan. 13. 09:32
 38/40 anonim válasza:
40%

Azért járunk iskolába, mert az bizonyítást ad az értelmünkről amivel kapcsolatban el akarnánk kezdeni dolgozni, hogy kicsiny életünket tudjuk nyugodtan élni.

A barátnőm meg amit csinál azt velem csinálja. Nem pedig mással. Ezt úgy hívják párkapcsolat. És nem azért tanul ő is, hogy vágykielégítő szociális munkásként dolgozzon.

És a részemről ezt a témát lezártnak tekintem. Ha bármi probléma van evvel kapcsolatban írni lehet csak éppen válaszolni nem fogok rá. Mert nem fogok magyarázkodni.

2013. jan. 13. 15:55
 39/40 anonim ***** válasza:
Na látod tudsz Te értelemessen is írni nem idióta fiataloknak tromfolni.
2013. jan. 14. 10:41
 40/40 anonim válasza:
40%

huhúúúú:D mi nagyon sok mindent szoktunk általában csinálni..... órákon kajálunk-iszunk(nem piát, de már előfordult az is :DD ), padborogatás, gyerekverés, tanárkikéészítés, padtegelés, Táblategelés (:D),

de előfordul amikor figyelünk is.. ez általában akkor szokott előfordulni, amikor a tanár kimegy sírva... és utána jön az igazgató... na az viccces :D de ő sem tud mit kezdeni a rendes osztályommal :$ <3 amm 8.os vagyok, 14l :D

2013. febr. 17. 23:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!