Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok ti tanórán szoktatok...

Kamaszok ti tanórán szoktatok figyelni ha nem akkor mitszoktatok csinálni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 19:14
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Magyaron,angolon,németen,matekon és bioszon figyelek.Matekon utál a tanár,le se sz-rja, hogy mit csinálok,német tanárnőt imádom, mégsem megy annyira a nyelv.A magyart és az angolt is szeretem.

Fizikán,kémián és föcin leírom amit kell,de nem szeretem egyiket sem.

A töri meg dögunalom számomra...

2013. jan. 5. 19:52
 22/40 Kovamixi válasza:
Azért nyelvtanórán Te is figyelhetnél...
2013. jan. 7. 14:10
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
OMG! Telefonozni, dumálni, facebookozni,firkálgatni, enni vagy inni, bambulni óra közben ezek szerint csak az én sulimban nem lehet?! O_O A tanárok pillanatok alatt kiszúrják. Na jó, informatikán (nem szabadna ugyan) a fele osztály facebookozik aztán ha arra megy a tanár becsukják az ablakot és kész. De ha valakit rajtakapnak rögtön egyes. Amúgy többnyire figyelek, rajzon dumálok mert a tanár a hangosabbakkal van elfoglalva. De többi órán...elejétől végéig jegyzetelni kell, vagy 1-es.
2013. jan. 8. 18:02
 24/40 anonim válasza:
37%
Matek meg a természet ismeret, irodalom, nyelvtan amelyek kib*szott unalmasak. Ott firkálok, meg mögöttem lévő haverommal dumálok.
2013. jan. 9. 13:22
 25/40 anonim válasza:
80%
Az előző sulimban minden órán zenét hallgattam és közben olvastam. A mostaniban viszont figyelek, mert nagyon jók a tanárok. Most már élvezem az órákat. :) 18/L
2013. jan. 9. 15:09
 26/40 anonim válasza:
37%
én és a padtársam bioszon, rajzon és hittanon általában ki parodizáljuk az anyagot vagy felgyújtjuk a padot, telefonozunk (filmet nézünk, zenét hallgatunk vagy játszunk) eszünk, iszunk, alszunk és még sok hülyeséget. Többi órán meg figyelünk...
2013. jan. 9. 18:36
 27/40 anonim ***** válasza:
Legjobb barátnőm a padtársam és ő...mondjuk azt hogy sztem az iskola legjobb tanulója. Ő megpróbál fegyelmezni, de álltalában rajzolni szoktam
2013. jan. 10. 00:35
 28/40 anonim válasza:
100%
Szerintem ha nem figyelnek akkor eggyértelmű hogy mást csinálnak.Valószínű hogy csak beszélgetnek...
2013. jan. 10. 08:30
 29/40 anonim ***** válasza:
13%
Olvasva e hozzászólások csak szánalmas emberkéknek nevezhetem őket. Életük végéig majd szipolyázzák szüleiket mert ilyen tudatlan-oktalan fiatalokkal mit lehet kezdeni. Én még utcaseprőnek sem alkalmaznák ilyeneket !! Talán majd elmennek nyugatra vc-pucmeisternek? Bárcsak...
2013. jan. 10. 15:42
 30/40 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Látom a nyelvtan nem az erősséged....

2013. jan. 10. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!