Minden órán figyelek, (kivéve ha nagyon tudom az anyagot,és unatkozom),mert így otthon semmit nem kell tanulni,és több szabadidőm van.
2013. jan. 4. 11:27
12/40 anonim válasza:
Irodalmat egyszer már átaludtam, de általában rajzolgatok, néha telefonon játszok. Fizikán beszélgetek a padtársammal. Matekon a padtársammal hatalmas röhögések közepette csináljuk a feladatokat. :D Bioszon... a barátnőmmel fotózkodom, de amúgy figyelek. :) Németen, olaszon próbálkozom... Rajzon rajzolok, végre "legálisan" :D Törin nagyon jó a tanár, tehát ott írunk is, figyelünk is, nevetünk is.... :)
Egyébként minden órán leírok mindent amit kell...és átlagban jó jegyeim vannak.. :)
16L
2013. jan. 4. 18:57
13/40 anonim válasza:
Bambulok. Teljesen kikapcsol az agyam, olyan se kép, se hang szinten. Lehet, hogy nem nyújtok túl esztétikus látványt, nem hiszem, hogy túl értelmes lenne olyankor az ábrázatom.
2013. jan. 4. 19:42
14/40 anonim válasza:
A jegyzetelősökön, pl föci, töri, biosz, figyelek és végig írok, közben azért szoktam beszélgetni a padtársammal. :D Matekon és kémián is figyelek, mert szeretem, angolon hozzám képest szörnyen lassan haladunk, szóval megcsinálom előre a feladatokat aztán bealszom, rajzon szenvedek, mert semmi kézügyességem, többi órán beszélgetek és próbálok nem hangosan röhögni. :D
2013. jan. 4. 20:55
15/40 anonim válasza:
Megbeszéljünk az életetett a legtöbb órán:D
2013. jan. 4. 23:05
16/40 anonim válasza:
Fúú.. háát mát leírom.. :D
Of.-i: ruhát csináltatni voltunk táncra
matek: rajzolgattam
tesi: föl-le sétáltam
nyelvtan: néztem wtf fejjel közben rajzolgattam
irodalom: olvasgattam a könyvem normálisabb részeit..
angol: letöltöttem pár alkalmazást a telómra, a barátommal chateltem meg pouztam.. :D
emellet 4,5 körüli átlagom van.. XD
14/l
2013. jan. 4. 23:11
17/40 anonim válasza:
Ha fontos tantárgyról van szó, akkor odafigyelek, de pl vannak olyan órák, amik az agyamra mennek, és mindenre figyelek, csak amire kéne, arra nem. Ilyenkor csendben firkálgatok, vagy a padtársammal szórakozunk, de alapjáraton nem vagyok egy rossz magatartású kölök. :DD
Egyébként meg már végzős vagyok.
2013. jan. 5. 04:33
18/40 anonim válasza:
Hát ez a H-valóság! Még a rendszerkezelő is 100% hasznosnak itél idióta válaszokat !!!Ezek szerint akkor minek jártok iskolába egyáltalán ???
2013. jan. 5. 10:11
19/40 anonim válasza:
Én ha nem figyelek akkor általába telefonozok, vagy firkálgatok :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!