Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok ti hányas tanulók...

Kamaszok ti hányas tanulók vagytok?

Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 13:08
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%
Mindenből 5-ös vagyok egészen 1. osztály óta. Most jelenleg 8. osztályos vagyok, még előttem áll rengeteg témazáró dolgozat, de remélem idén is tartom az átlagomat! :) 13/L
2013. jan. 1. 19:48
 22/26 anonim ***** válasza:
66%

Minden eddig kapott jegyemet egybevetve 4,3, de csak mert piszok lusta voltam világéletemben. A leendő félévim átlaga 4 és 4,6 között lengedezik, sok jegyem nem dőlt még el. Év végére rá tervezek kapcsolni.

14/L (9. osztály)

2013. jan. 2. 04:17
 23/26 anonim ***** válasza:
67%
Hát, félévkor nem szokott valami jó átlagom lenni, de év végére mindig felhozom 4,6-4,7-re. :) 11. osztály
2013. jan. 2. 17:29
 24/26 anonim válasza:
100%

Általánosban 5-ös volt,ebben az évben kezdtem a gimit,még nem tudom,milyen jegyeim lesznek,mert pár dolgozatot még nem javítottak ki.De legalább 4,8.

15 l

2013. jan. 4. 11:43
 25/26 anonim ***** válasza:

9,62 jelenleg.Ra kell huzzak a tanulasra meg jobban ha 3-ik tanulo akarok lenni.

14\L

2013. jan. 4. 15:47
 26/26 anonim válasza:
Tudom,hogy erre a kérdésre már nagyon rég érkezett nem is kevés válasz és a kérdező és már bőven a felnőtt korát éli...de gondoltam miért ne írhatnék én is hozzá valamit.?Nos az én átlagom mindig 4,8-4,7 körül volt habár néhány felelésnél becsúszott pár rossz jegy;)Anyuék nem bámtottak,csak arra búzdítottak,hogy követekzőleg tanuljak többet és ha kell kérjek segítséget.Amiből jó vagy az úgyis menni fog,jelen esetben nekem a humán tárgyak azok,amit generációk óta örököl a családom,így ez nem is túl meglepő.Egyszerűen úgy vettem rá magam,hogx belegondoltam hogy ha mostnem tanulom meg,akkor később nehéz lesz bepótolni és így csak magam ellen vagyok.Mindig tanuljatok,mivel nem másoknak tanultok,hanem magatoknak.A háuit is magad miatt csinálod,nem a tanár miatt.Erre például nekem sok idő volt rájönni.És nem értem azokat akik szabotálnak egy órát,akár egy különórát...
2020. ápr. 5. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!