Mit tennél a helyemben? [tanulásbeli probléma]
A helyzet az, hogy most vagyok 11.-es. Egy elég erős gimnáziumba járok. A problémám, hogy bioszból eléggé rosszul állok, konkrétan a jegyeim: 5 5 3 3 1 1 1.
Anyumék két egyesről tudnak, de a harmadikat nem merem elmondani nekik, mert anyum eléggé ki lenne akadva, viszont a szülőin meg úgy is kiderül, mert meg szokta nézni a naplót.
Egyébként nem vagyok rossz tanuló, az érettségi tantárgyakból 5-ös vagyok nagyrészt, viszont nálunk a biosz tanár eléggé szigorú, minden órán írunk, és attól a sortól szedi be mindig, akit "kidob" a véletlenszám generátor. És engem 3x egymás után dobott ki...Innen a 3 egyes. Tudom, tudom... Hogy ha tanultam volna, nem kaptam volna ennyi rossz jegyet, viszont az utóbbira tanultam, és mivel nem volt ott egy táblázat, hiába írtam le a lényeget, akkor is ráírta a karót. Még egy kettest se írt rá. Kb. ebből a tantárgyból áll a legrosszabban mindenki. A másik, hogy nem akarom erre pocsékolni az időmet, mert a tanárnak az már nem elegendő, ami a könyvbe van, hanem még beleveszi az emelt szintűs anyagokat is.
Így ha valaki 4-5-ös akar lenni, annak többet kell erre az egy tantárgyra tanulni, mint kb. az összesre együttvéve.
Eléggé rosszul esik a dolog, mivel ez lerontja teljesen az átlagomat, általában 4,6-4,7 szokott lenni. Másrészt meg ugye anyumék se örülnek neki. Elég sokat dolgoznak, pont azért, hogy jobb legyen nekem. Rengeteg problémájuk van nélkülem is, nem akarom, hogy idegeskedjenek ez miatt feleslegesen.
Tudom, nem tűnik nagy problémának, viszont ez miatt eléggé lelkiismeret-furdalásom van.
Tehát elmondjam nekik, vagy sem?
"konkrétan a jegyeim: 5 5 3 3 1 1 1. "
?????????????????????????
Ha nem orvosként vagy gyógyszerészként akarsz továbbtanulni bőven jó ez... (3 egész fölött van az átlagod)
"(3 egész fölött van az átlagod)"
Ez, hogy ki neked vezesd már le légyszives.
Még ha nem számolom ki akkor is ránézésből láttom, hogy nincs meg 3 egész.
Amúgy nem nagy baj ha nem megy a biosz ha nem akars ezzel továbbtanulni. Én sosem voltam valami nagy ész belőle /2es 3as/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!