Szülők ti megengednétek, hogy a 14 éves lányotok eggyütt aludjon egy fiúval?
Előbb 13 évesen szexelnél és utána lehetne kapcsolat? Jézusom, ugye ez nem komoly kérdés? Nem, nem engedném meg és még ráadásul elbeszélgetnék a 19 éves fiúval, hogy mit is akar a kislányomtól. Megbolondultatok egyébként? Ezt az összes 13-14 évestől kérdezném. Nincs olyan nap, hogy legalább 1 ilyen kérdés ne legyen ebből a korosztályból.
Előbb nőjjél fel, tanuld meg a sorrendet (előbb ismerkedni, utána szexelni) és ne egy nálad 5 évvel idősebbnél keresgélj, amíg ilyen fiatal vagy.
15 éves vagyok szintén lány...
Először is, nem nem engedném meg ha a szülőd helyében lennék.
Miért is nem? Életemben nem volt ugyan még barátom, nem álltam fiúval még közelebbi kapcsolatban sem ,de attól függetlenül tudom nem attól fogsz valakit szeretni,hogy mennyire jó vele a sex..
"Első körben csak szex lenne"- ezen egy nagyot néztem.. miért második körben mi?? Leültök együtt , hogy megkössetek egy nagy sálat vagy mi?? O.o
Ismerd meg, szeresd meg és ráadásként ráér a szex úgy 2-3 év múlva is bőven..
Azt meg végképp nem értem soha sem, hogy egy 18-19 éves srác mit eszik egy 14-15 évesen. Azt hiszem saját korosztályában értelmesebb lenne keresgélni..
Szóval ha a szülőd lennék akkor olyan 16 [inkább 17] évesen ha komoly kapcsolat , tehát nem az, hogy együtt jártok 2 hónapja és így szeretlek úgy szeretlek stb..stb.. hanem minimum tényleg 1 éve együtt vagytok akkor igen megengedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!