Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan győzzem le a dolgozat...

Slora kérdése:

Hogyan győzzem le a dolgozat előtti pánikot? Ti mit szoktatok csinálni?

Figyelt kérdés

Dolgozatírás előtt mindig bepánikolok. A doga előtti szünetben mindig átismételem az anyagot,a szünet utolsó perceiben pedig mint egy őrült magamban motyogva mondom a leckét,pánikolok. De ez nem azért van mert nem tanultam,dogákra mindig nagyon alaposan felkészülök. Ha olyanból írunk amit nem szeretek/nem értek annyira akkor képes vagyok korán reggel felkelni és akkor is átismételni az anyagot.Az iskolában meg nézem a barátaimat,hogy ők ezt,hogy tudják ilyen jól kezelni.Nekem ez nem megy,pedig mindig tanulok.És sajnos ez a pánik rontja az esélyeimet is a dolgozatnál.Ami idén elég nagy gond,mert megyek felvételizni ott meg ezt nem kéne,különben nagyon elszúrom,hiába tanulok nagyon sokat.Tehát kíváncsi vagyok,hogy ti ezt hogyan kezelitek.

13/L

2012. dec. 10. 19:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves előző, akkor máskor a nyelvtan órán figyelj picit jobban.

Mellesleg, én régen voltam csak ilyen izgulós. Rendszerint nálam az bejött, ha elkezdtem beszélgetni valakivel valamilyen teljesen más témáról, vagy, ha mondjuk valamit olvastam, aminek nem volt köze a dolgozat anyagához. Ilyenkor tereld el a figyelmed, hogy ne emészd addig se magad. Sok sikert!

18/F

2012. dec. 12. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!