Haverral lehet tanulni? 14L
Ki kell próbálni. Én van akivel tudok, van akivel nem. Ha tudna segíteni felkészülni szerintem mindenképpen próbáld meg, hiszen ez jó lehetőség.
Önfegyelem kérdése. Szánjatok rá egy órát, másfelet, amikor csak azzal foglalkoztok amivel kell, aztán lehet dumálni kicsit, majd újrakezdeni.
Sok sikert!
Több emberhez is mentem már segíteni. Van akivel teljesen jól megy a tanulás,képes elfogadni a segítségemet. Viszont van aki nem tudja befogni a száját és nem képes a seggén ülni és tanulni.. olyan is van aki nem képes elfogadni azt,hogy én tudom ő meg nem és folyamatosan okoskodik és mondja,hogy "jó ezt tudom" stb.. akkor minek hív el?
Szerintem ez teljesen rajtad és a haverod viselkedésén múlik. Én is csak azt tudom mondani,hogy kikell próbálni,de ez nem csak rajtad múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!