Szülők! Mit szólnátok hozzá, ha a 13 éves lányotok ilyen zenéket hallgatna?
http://www.youtube.com/watch?v=2zuv98nNVHE
http://www.youtube.com/watch?v=Wws7mnMewPw
Marily-n annyira nem szeretem, de Slipknot az jó.
Semmit sem szólnék. Ha ez tetszik neki, hadd hallgassa. Úgy sem fog átszokni Dáridóra a kedvedért.
Azt, hogy hála a jó égnek, hogy nem bíbert, keg kesát, meg ilyen fosokat hallgat.
Mansonnal meg vigyázzon, mert csak az első két albuma jó, a harmadik már gyengébb, a többi meg konzumszemét.
Valamint a kezébe nyomnám a Nine Inch Nails gyűjteményemet.
10 évesen kaptam meg az első iron maiden kazettáimat, azóta azon élek... legalább van egy kis ízlése a gyereknek...
19L
Én a nagy, klasszikus metál megmozdulásokat ugyan nem különösebben szeretem, (inkább BMTH, Parkway Drive, Betraying the Martyrs, Of Mice&Men, Pierce the Veil...) de pont nem érdekelne mit hallgat a gyerekem:D
14L
Örülnék, hogy jó az ízlése :P
Amúgy ezekkel semmi baj... sokan szeretik. :)
16L
Én a 80-as években voltam fiatal, lázadtam, zenei ízlésemet a Rolling Stones, Doors, Accept, AC / DC, Európa Kiadó határozta meg. De voltak haverjaim a kemény punk táborából is. Ma kétdiplomás pedagógus vagyok, és egyik ismerősöm sem lett őrült. A fiatalok mindig is lázadtak, és az egyéni ízlésvilágot mindig is többre tartottam, mintha kommersz mindenkinek tetsző zenéket hallgatna valaki. Ő most így tudja magát kiélni, még ha lehet neked ijesztőnek is tűnik ez a zenei világ, tiltani, kritizálni semmiképp nem szabad. Úgy gondolom,hogy egy ilyen tini, igényes, érdeklődő természetű, fogékony sokmindenre, mer egyéniség lenni.
Én akkor lennék megijedve, ha a Dáridót hallgatná!
aaaa:D slipknot *-*<3
en anyamat teljesen hidegen hagyja hogy rocker vagyok,elfogad :D bar hetente nyaggatom a szarsagaimmal :)
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!