Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Dohányos kamaszok, mikor és...

Dohányos kamaszok, mikor és hogyan szoktatok rá a dohányzásra?

Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 19:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Alkalomszerűen (bulikon, hétvégenként) szoktam cigizni.

Szóval nem vagyok rászokva.:)

Egyébként kb 4 hónapja csinálom így, előtte ritkábban.

Hát mikor először cigiztem, akkor elszívtam 4 szálat, utána a következőt csak kb félévvel később.

Azután ha megkínáltak, általában elfogadtam, de mindig csak 1-2 szálat.

Majd kb 1 évvel ezelőtt felesben vettünk egyet egy barátnőmmel, utána már magamnak vettem/veszem.

15L (3 hónap múlva 16)

2012. dec. 8. 19:46
 2/20 anonim ***** válasza:

Csak bulikban szoktam cigizni, akkor is csak 3-4 szálat maximum.

16/L

2012. dec. 8. 19:48
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Olyan féléve kezdtem (anyumtól loptam az elsô szálakat) mára rászoktam de az ujévi fogadalmam az lesz hogy abba hagyom. 15/L
2012. dec. 8. 19:51
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

2011. márciusában szoktam rá, azért, mert tönkre akartam tenni magam, mindent megtettem érte, miért pont a cigi maradt volna ki? Zárójelben jegyzem meg, hogy súlyos depressziós voltam, tehát nem poénból gondolkoztam így. Először csak napi 1-2 szál, aztán egy-másfél hónap múlva már napi 1 doboz volt. Azóta is napi 1-1,5 dobozzal szívok. Szüleim nem szóltak, mert ők is cigiznek. Persze a sablonduma megvolt arról, hogy káros. Egyébként már meggyógyultam, nem is szeretek már cigizni, de nem tudom letenni sajnos.

17/l

2012. dec. 8. 20:44
 5/20 anonim ***** válasza:

Tavasszal kezdtem, heti 1-2 szállal, néha elszívtuk suli előtt. Aztán nyáron bulikba mindig kellett, társaságba is. Most ősszel kezdtem el rászokni, minden reggel, barátnőmmel kávé mellé, és most már ott tartok, hogy tényleg nagyon tud hiányozni...

15/L

2012. dec. 8. 21:18
 6/20 anonim ***** válasza:

Én 2010 körül kezdtem, akkor kezdte el legjobb haverom is és "belevitt" a dologba.

Először: "Kell egy slukk? Na itt van szívjad..." 1-1 slukk, aztán már felesbe szívtuk majd egész szálat adott. A végén magamnak vettem. Annyira nem vagyok ráállva, mert hétvégente nem szívom, mivel itthon nem tudják :-)

19F ( :DDDD 5 hét múlva 20 :DDDDDD )

2012. dec. 8. 21:42
 7/20 anonim ***** válasza:
80%
utolsó te egy igazi rosszfiú vagy
2012. dec. 8. 22:29
 8/20 anonim ***** válasza:

15 évesen, ki akartam próbálni. De ritkán gyújtok rá, heti 1 alkalommal általában.

16/L

2012. dec. 9. 01:33
 9/20 anonim ***** válasza:
51%

tegnap 22:29

Ezt iróniának szántad vagy mi?

19f voltam.

2012. dec. 9. 20:34
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
igen
2012. dec. 9. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!