Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miert hiszik nagyon ERETTNEK...

Miert hiszik nagyon ERETTNEK magukat a mai 13-14 eves KISlanyok? Mit gondolnak ezeknek a szuleik?

Figyelt kérdés
En most 19 eves vagyok tul egy tanitokepzon es most pszichot vegzek. Azt gondolom, minden csak neveltetes kerdese, hulyeseg az, hogy most "mas vilag van". amikor en voltam 13-14 eszembe sem jutott a szex, akkori baratnoimmel maximum azt targyaltuk ki, hogy "uvegezes" kozben ki-kinek adott szajrapuszit. Megsem lettunk lemaradva semmirol. es 18 evesen sem azt beszeltuk, hogy sajnios nincs orgazmusom es hasonlok. A legfontosabb most 13-14 evesen a pia, a diszko(mert mar van szemelyink!---> nagyok lettunk), ugy kioltozni, hogy latszodjak majdnem husznak...push up melltarto es tarsaik...olyankor indulnak ejszakazni amikor en mar hazafele jovok ugy 11 fele. es egyre kevesebb olyan igazan "normalis gyereket", vagy egeszseges kamaszt latni. Ezeknek a szulei nem gondolnak ebbe bele, hogy milyen elet var igy a lanyukra-fiukra? visszaterve kicsit a szex temahoz, mi az, hogy nem lehet tiltani, ha egyszer akarja. En azt gondolom, egy 13-14 eves gyereknek meg kell tudni parancsolni. jo, nem akkor kell azt mondani, hogy "fiam, ne csinald" hanem fokozatosan kell megmondani, mi, miert, mikor a helyes...remelem nem vagyok ezzel egyedul...
2009. aug. 19. 13:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Pont ebbe a korba vagyok!

Van barátom, aludtam már barátnőnél, voltam már több buliba is(házibuli). ESZEMBE NEM JUTNA LEFEKÜDNI A BARÁTOMMAL. A csókolózás és a szájra puszi sztem nem gáz. Még az se annyira, h letaperolják egymást. Nah de amikor már a 13 éves pettingel. MEg fgodossa a másikat OTT LENT. Meg olyanokat kérnek egymástól amibe még a 18 éves is belepirul, nah az az igazi gáz. A másik gáz, h a legtöb alkalommal a lány csinálja a fesztivált, h ha te ezt akkor én azt. Meg csak úgy szórakozásból rácsap egy fiú seggére.

Pont 13 éves vok és LÁNY

2009. nov. 6. 22:34
 22/23 anonim ***** válasza:
Igazad van, mostanában tényleg sok szörnyűséget hallani. Van az a műsor terhes tinik, nagyon sokszor 16 éves lányokról szól (én is annyi vagyok és elképzelhetetlen számomra, hogy-hogy lehet ennyi idősen gyereket vállalni.)Egyébként anya gyermek ápoló (csak azért, hogy belföldi példát mondjak) néha meglátogatjuk a munka helyén, és gyakran találkozunk benn olyan koraszülöttekkel akiket kamaszok szültek. Minket nem fogtak sosem rövidre a szüleink, de időben, fokozatosan fel lettünk világosítva és ez szerintem sokat számít.
2009. dec. 25. 15:54
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom aktuális-e még, én most vagyok 13 éves.

Nekem is van "fiúm", szeretjük egymást, de eszünk ágában sincs pettingelni, lefeküdni egymással. Gyerekek vagyunk még, jó ez így:)

2011. márc. 9. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!