A fiúk tényleg csak "arra" gondolnak? :' (
Szombaton elhívott cukrászdába a srác, aki már régóta tetszik. Tök jól elvoltunk, de mikor fizetett, láttam a tárcájában egy óvszert:S Már meg se akartam csókolni ezután. Tényleg ilyenek? Bennem egy kisebb világ dőlt össze:'(
13L (a fiú is ennyi idős)
Szerintem egy 13 éves fiúnak az óvszer max. vízi-bombának kell. Ennyi idősen mi is szórakoztunk olyanokkal, hogy óvszerbe víz és kidobni az erkélyről, majd befutni. Lehet, hogy a srácnál is valami hasonló okból volt óvszer.
18/L
nem, egyszerűen csak biztos ő a nagyfiú egy kisfiús társaságban és van nála gumi hogy felnézzenek rá és tudja csicskáztatni a popónyalóit...vagy csak tart magánál, mert mért ne(ez tipic 13-14 éves fiús felfogásxD)
13/f
szal neaggódj^^
Hehe :D
Dehogy akar még a ő szexet :D Csak álmodozik róla, meg azt hiszi,hogy lesz a helyi menőcsávó, ha van nála gumi.
Tipikus 13 éves mentalitás.
Nem, nem mindegyik pl nekem nem az az első. Volt eddig 1 barátnőm azt simán gerincre vághattam volna de inkább nem tettem meg. Nem is tetszett annyira XD 13 évesen meg minek az neki? -.- elveszik benne hát ne röhögtess már :D
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!