Mit gondolnak a lányok a fiúk hosszú hajáról?
Figyelt kérdés
Lányok, milyen ha egy fiúnak hosszú a haja? Vállig érő, vagy hosszabb. És hogyan kell hordani? 16/F2011. aug. 18. 10:06
1/21 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik!!!
2/21 anonim válasza:
Engem hihetetlenül vonz, imádom.
Hogyan kell hordani? Nos, hosszú hajú fiú ismerőseim ált. összekötik (copfba).
3/21 anonim válasza:
Nekem viszont nagyon is tetszik!
A barátomnak is volt hosszú haja, bőven a válla alá ért, irtó szexi volt, egyenes, dús, ápolt hajzuhatag. Egy ilyen csak szép lehet, még a lányok is irigyelték tőle.
4/21 anonim válasza:
háát arckaraktertől függ
nekem többnyire nem jön be
taszít
de azért van amikor tetszik
5/21 anonim válasza:
Nekem eggyátalán nem tetszenek, szeritem ez egyik fiúnak se áll jól...Persze, nem mindig a külső alapján kell itélkezni,de nekem nem jönnek be..:P
6/21 anonim válasza:
nekem tetszik,de csak kb a kozéphosszu és azis csak vasalva,igy nyakig érve,ja és persze azert jarjon fodraszhoz:) L/14
7/21 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek . Bár persze ha illik a stílusodhoz az más. Nem vagyunk egyformák mindenkinek más jön be. De egyébként nekem is van pár ismerősöm akiknek hosszú volt a haja, de levágatták és sokkal jobban néznek ki:D
8/21 anonim válasza:
Szerintem borzalmas, bocs :D Én még nem láttam olyan hosszú hajú fiút, akin tetszett volna... Ha ilyen épp hogy nyakig érő haj, az még belefér, de attól hosszabb egyáltalán nem tetszik egy fiúnál.
9/21 anonim válasza:
szerintem egyfajta ápolatlanságot sugall.nem tetszik.a legtöbb fiú jobb rövid hajjal.
10/21 A kérdező kommentje:
Köszi hogy elmondtátok a véleményeteket. :)
Én most már mindenképpen megnövesztem, majd ha nagyon hülyén fog kinézni, levágom.
2011. aug. 18. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!