Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A fiúk tényleg csak "arra"...

A fiúk tényleg csak "arra" gondolnak? :' (

Figyelt kérdés

Szombaton elhívott cukrászdába a srác, aki már régóta tetszik. Tök jól elvoltunk, de mikor fizetett, láttam a tárcájában egy óvszert:S Már meg se akartam csókolni ezután. Tényleg ilyenek? Bennem egy kisebb világ dőlt össze:'(

13L (a fiú is ennyi idős)

2011. márc. 14. 21:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanígy jártam,mint te.

Mentünk a buszon,és csak úgy elkezdtem kutakodni a pénztárcájába, és rátaláltam egyre :) Szerintem ezzel semmi baj sincs,úgyse le szex,ha te nem akarod.Ha meg 'ott' tartanátok akkor legalább a védekezés le van tudva.

2011. márc. 15. 16:05
 12/15 A kérdező kommentje:
köszi, hát elég vegyesek a válaszok, bár nem igazán szeretném elveszteni a szüzességem így 13 évesen:P
2011. márc. 15. 18:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne is :DD
2011. márc. 15. 19:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

ez jó hozzáállás.még pár évig ne is veszísd el!

szerintem azért volt nála, ha valaki látná "menő nagy fiú" legyen.

2011. márc. 15. 22:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Óvva intek minden lekezelő hozzászólót a tizenhárom éves fiúk szexuális fejlettségéről. Ne legyen a felesleges bizonyítási kényszer következménye két tini életének megromlása.
2011. márc. 19. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!