Miert hiszik nagyon ERETTNEK magukat a mai 13-14 eves KISlanyok? Mit gondolnak ezeknek a szuleik?
Nem csak a lányok de a fiúk is nagyon érettnek hiszik magukat. A legtöbb 13 évesen már kefélni akar váltogatni a partnereit. Védekezésről meg annyit tudnak hogy van gumi és akkor baj nem lehet.
Egy drogéria láncnál dolgozok pesten mint diák. Mivel nem válogatok hogy épp melyik polcot töltsem fel hát kivittem a betét-óvszer kocsit. Amíg pakoltam egy 14 és 15 év körűli fiú épp kitárgyalta hogy mekkorát élvezett és hogy milyen nagy van neki mert a Masculan legnagyobb gumiját használja a Type4-et. Gondolkoztam egy ideig hogy elmondjam e neki hogy a TypeX nem a méretet hanem a tipust jelöli.
Én 14 évesen nem a sexről hanem a csókolózásról és az ölelésről fantáziáltam.
20/F
Szia!
Én egy 13 éves pesti lány vagyok. Nem piálok, nem szexelek, nem cigizek. Viszont ezt már én sem értem: Van 4-5 olyan osztálytársam , aki folyamatosan cigizik és 17-18 évesekkel lóg úgy, hogy a szülei nem is tudnak erről. Az egyik lánynak az anyukája nagyon sokat dolgozik, nevelőapja van, a nagymamája 92 éves , és *5-ös tanuló, nincs semmi magatartás problémája, kedves és sok barátja van.
Azt meg nem értem hogy mér menő az hogyha cigizel? Mert tönkreteszed az egész életed? Mért tartják ezt menőnek?
Hát passz.
Sajna tényleg kevés "normális" 13-14 éves gyerek van ma. De szerencsére én többnyire csak ilyen normális gyerekekkel barátkozom :)
Korán el kell kezdeni beszélgetni a gyerekekkel komolyabb témákról,többek közt a szexről,alkoholról,bulizásról,és az olyan dolgokról amiket jobb ha egy ennyi idős gyerek előre tud,tudja a következményeket.Merthogy sajnos korán kezdik,muszáj ezekről beszélni,de legfőképpen elérni,hogy bizalom legyen a szülő és gyerek közt.
Az a baj hogy a szülők felháborodnak ha ilyen lesz a gyerekük mint a legtöbb tizenéves,de abba nem gondolnak bele,hogy ez az ő nevelésük,illetve nem nevelésük következménye.
Ezek a fiatalok meg azt hiszik hogy ez a jó,mert sem anyuka,sem apuka nem magyarázta el nekik mi ennyi idősen az illem,a normális viselkedési forma,kultúra,és mi az ami megengedhető és mi az ami nem.
én kiakadok az ilyenektől! 14 éves vagyok, testileg érett.
de nekem a szüleim félelmetesnek nézik a konzervatívságomat.
most melyik a jobb? ha konzervatív vagyok, vagy ha ilyen...
inkább legyek ilyen.
Szerintem meg az idősebbek viszik bele őket.
Ha például egy ilyen "kislány" bekerül 17-18 évesek közé, akiknek ez már természetes, akkor jó h ő is ezt fogja csinálni... akkor ugye menő lesz. Az osztálytársai/évfolyamtársai is "menők" akarnak lenni, ezért vele lógnak meg a haverjaival. És ők is elkezdik ugyanezt. Aztán amikor ezek majd idősebbek lesznek, ők "rontanak meg" egy ugyanilyen kislányt. Miért hiszik azt h érettek? Mert idősebbekkel vannak. és akkor már biztos ők is olyanok mint azok.
Ez nem csak a kislányokon múlik hanem a többi nagyfiún/nagylányon is. Rossz példa, rossz környezet, rossz kislány.
14/L
Én 15 éves lány vagyok, de eszembe sem jutna cigizni, piálni, szexelni. Bőven ráérek. És én semmi pénzért vagy akár a menőségért, sem tenném egyiket sem. Én a 13-14 éves KISlányokat csak sajnálni tudom, mert azt hiszik, hogy már fejben érettek pedig ha ilyeneket tesznek nagyon nem azok. És csatlakozom az előttem szólóhoz, hogy erről nem csak a szülők ha nem a nagyobb "fiatalok" is tehetnek, mert ők viszik bele a 13-14 éveseket. De legalább ha már a szülők nem foglalkoznak a gyerekkel a nagyobbaknak lehetne annyi eszük, hogy nem rángatják bele a kicsit. És nem a a személyi teszi naggyá az embert, hanem az életfelfogása.
15/L
"13 vok nagyon cerizem a béjlízt, és cerizek a haverkákkal partyzni..:"
Szánalmas zsebr/bancok!
Miért foglalkoznak egy csomoan ezzel a témával???Te ennyi idősen miröl beszéltél?Einsteiről vagy miröl??Ha te olyan "okos" vagy.Én se vagyok nagyonokos de tény hogy nem vagyok normális gyerek bevallom.de nem minden percben csak a szexről beszélünk.Van néhány olyan de azoknak az ő dolguk.Nem a tied.Mert lehet hogy néhány "olyan mint te"fejében a kamaszok tökkusban ülnek egésznap a suliban és ha egyszer is megszola valaki két hétig büntudata van és otthon meg reggelig tanul.de ez nem igy van.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!