Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Véleményetek szerint helytelen...

Beu30 kérdése:

Véleményetek szerint helytelen, ha nem viselek hálóruhát, amikor már nagyobb a gyermek?

Figyelt kérdés
Nekem egy 12 éves lányom van, aki már kezd érdeklődni bizonyos olyan dolgok iránt. Eddig természetes volt, hogy látott ruha nélkül, öltöztünk egymás előtt, amíg kicsi volt, együtt is fürödtünk. Eddig az sem okozott problémát, hogy én meztelenül aludtam. Most abba a korba is elért, amikor mindenben utánozni akar. Próbáljam ezt eltitkolni előle? Elsősorban olyan nők véleményére lennék kíváncsi, akiknek hasonló korú gyermekük van. Nálatok nincs ilyen probléma?
2012. dec. 4. 11:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Csak én vagyok itt olyan gyerek (18 éves lány), akit hihetetlenül zavarna, ha a szülei meztelenül járkálnánal fel és alá a házban?! Most komolyan vannak ilyen szülők, akik csak így egyszerűen 0 ruhával teszik a dolgukat, ráadásul a gyerekük előtt?!

Undorító, mér megbocsássatok, de esélyes lenne, hogy a hányás kerülgetne. Nem azért, mert .. mittudomén, kövérek a szüleim vagy valami, de a saját szüleimet látni... nem a gyerekre tartozik. Nézegessék egymást, de legyenek már tekintettek a gyerekre, mert az nem biztos, hogy látni akar dolgokat.

18/L

2012. dec. 20. 20:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Utolsó: teljesen egyetértek, pont előtted írtam én s, hogy szerintem zavaró, úgyhogy nem vagy egyedül.

14/l

2012. dec. 21. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!