Véleményetek szerint helytelen, ha nem viselek hálóruhát, amikor már nagyobb a gyermek?
Nyáron én se bírok megmaradni ruhában otthon,de a gyerek se,szerintem nem baj ha ruha nélkül vagyunk itthon (párom jobban birja,ő boxerben van)
13 éves.Kérdeztem már hogy nem-e zavarja,de őszintének tűnt amikor nemet mondott,de megigérte hogy szól ha zavarja.
Ha eddig meztelenül aludtál előtte, akkor most sem kell ezen változtatni. Nők vagytok mind a ketten. Az más lenne, ha az apja tenné mindezt. Az valóban megzavarhatja. Együtt fürdeni természetesen már nem fogtok, sőt arra is számíthatsz, hogy átmenetileg szégyellős lesz előtted is. Nem akar beengedni a fürdőbe stb. Ezt el kell fogadnod, tiszteletben kell tartanod. A te határaid nyitottabbak, az övé nem biztos, hogy az lesz. Ilyen a serdülőkor.
Titkolózásnak semmi értelme, annyit talán érdemes megkérdezni tőle, hogy nem zavarja-e. Ha igen, akkor aludj meztelenül a te szobádban de ha ő is ott van, akkor vegyél fel egy köntöst. Én így tenném, nekem fiam van, picit más a helyzet:)
A nőiségről pedig nyugodtan lehet és kell is beszélni, fontos, hogy bízzon benned és ne csinálj titkot ezekből a dolgokból, mert akkor máshoz fog menni tanácsért.
Mi úgy vagyunk, hogyha pl apa dolgozik, (éjszakás) akkor anyával alszok egy ágyon.. És bizony volt olyan, h nyáron mesztelenül aludt mellettem, kb fel sem tűnt, nem hogy zavarna :D ez így van mióta az eszemet tudom...
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!