Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Véleményetek szerint helytelen...

Beu30 kérdése:

Véleményetek szerint helytelen, ha nem viselek hálóruhát, amikor már nagyobb a gyermek?

Figyelt kérdés
Nekem egy 12 éves lányom van, aki már kezd érdeklődni bizonyos olyan dolgok iránt. Eddig természetes volt, hogy látott ruha nélkül, öltöztünk egymás előtt, amíg kicsi volt, együtt is fürödtünk. Eddig az sem okozott problémát, hogy én meztelenül aludtam. Most abba a korba is elért, amikor mindenben utánozni akar. Próbáljam ezt eltitkolni előle? Elsősorban olyan nők véleményére lennék kíváncsi, akiknek hasonló korú gyermekük van. Nálatok nincs ilyen probléma?
2012. dec. 4. 11:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron én se bírok megmaradni ruhában otthon,de a gyerek se,szerintem nem baj ha ruha nélkül vagyunk itthon (párom jobban birja,ő boxerben van)

13 éves.Kérdeztem már hogy nem-e zavarja,de őszintének tűnt amikor nemet mondott,de megigérte hogy szól ha zavarja.

2012. dec. 4. 11:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy azt miért látja a gyerek, hogy éjjel hogy alszol? Külön szoba, külön ágy, persze, hogy úgy alszol, ahogy jólesik. De ő ezt hogyan látja?
2012. dec. 4. 11:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Addig rendben van, ha néha néha meglát meztelenül. Kiskorában az is elfogadható, ha együtt fürödtök. Nálunk zuhanykabin van, még kicsi volt, zuhanyoztunk együtt, hogy megtanítsam mindenre. Sosem meztelenkedek otthon, mindig van rajtam valami. Nyáron is legalább egy bikini. Éjjel alapvetően nem látja, hogy ha meztelenül alszunk. Most már kérdezősködik, hogy milyen a nő, milyen a férfi, de ezt meztelenkedés nélkül is meg tudjuk beszélni.
2012. dec. 4. 12:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha eddig meztelenül aludtál előtte, akkor most sem kell ezen változtatni. Nők vagytok mind a ketten. Az más lenne, ha az apja tenné mindezt. Az valóban megzavarhatja. Együtt fürdeni természetesen már nem fogtok, sőt arra is számíthatsz, hogy átmenetileg szégyellős lesz előtted is. Nem akar beengedni a fürdőbe stb. Ezt el kell fogadnod, tiszteletben kell tartanod. A te határaid nyitottabbak, az övé nem biztos, hogy az lesz. Ilyen a serdülőkor.

Titkolózásnak semmi értelme, annyit talán érdemes megkérdezni tőle, hogy nem zavarja-e. Ha igen, akkor aludj meztelenül a te szobádban de ha ő is ott van, akkor vegyél fel egy köntöst. Én így tenném, nekem fiam van, picit más a helyzet:)

A nőiségről pedig nyugodtan lehet és kell is beszélni, fontos, hogy bízzon benned és ne csinálj titkot ezekből a dolgokból, mert akkor máshoz fog menni tanácsért.

2012. dec. 4. 12:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi úgy vagyunk, hogyha pl apa dolgozik, (éjszakás) akkor anyával alszok egy ágyon.. És bizony volt olyan, h nyáron mesztelenül aludt mellettem, kb fel sem tűnt, nem hogy zavarna :D ez így van mióta az eszemet tudom...

16l

2012. dec. 4. 14:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki külön tudja választani a meztelenséget a szextől, akkor ebből semmi gond nem lehet, hiszen a meztelenségnek semmi köze sincs a szexhez!
2012. dec. 4. 14:57
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Szüleim például mindig meztelenül alszanak, bár amikor felkelnek azért felkapnak valamit (apukám többségében csak egy boxert...), de hajlamosak meztelenül is sétálgatni a lakásban, például ha elfelejtettek törülközőt bevinni tusoláskor... Engem sose zavart, és nem hiszem, hogy nem is kéne, hisz mégis csak a szüleim... Ha eddig így csináltad, ne változtasd meg, mert szerintem csak furcsának találná.
2012. dec. 4. 16:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Mi is meztelenül alszunk a parommal, de mielött kilepünk a halobol egy köntöst felkapunk. Tusolas es öltözünk is fel. Szerintem ez nalatok megoldas lenne.
2012. dec. 6. 19:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem a szüleim nem szokták takargatni magukat. Persze nem pucéron vannak otthon, de ha fürödnek, öltöznek, jönnek mennek, vagy alszanak, akkor teljesen természetes, hogy meztelenek. A hugom és én viszont miután elkezdtünk serdülni nem pucérkodtunk előttük. Én már felnőtt vagyok, de nekem az furcsa lenne, ha a szüleim előtt kellene pucérkodnom, de az ha ők teszik ezt egyáltalán nem zavar. Teljesen megszokott dolog.
2012. dec. 7. 20:52
 10/12 anonim ***** válasza:

Engem zavarna

14/l

2012. dec. 20. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!