Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, volt már olyan,...

Kamaszok, volt már olyan, hogy komolyabban megsérültetek?

Figyelt kérdés

Ha volt, akkor hogy történt?

Kort és nemet is ha lehet.

2012. nov. 24. 18:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

fhuu, nem egyszer... :D

4-5 évesen befejeltem a lépcső sarkát, azóta is ott a vágás nyoma a szám felett...

8 évesen bicóztunk, előrestem, felszakadt és letört egy darab a térdemből.

áltsuliban sporttagozatos voltam, edzésen szalagszakadás...

gimiben eltörtem a csuklóm PLUSZ részleges szalagszakadás.. ez volt a "legkellemesebb"

most nyáron leestem egy lóról, csukló és kartörés...

19/L

2012. nov. 28. 12:32
 22/26 anonim ***** válasza:

13/L

foci edzésen elakasztott az ellenfél,én felrepültem a levegőbe és olyan rosszul estem h eltört a kezem ( nyílt töréssel ) de annyira csúnya volt hogy a sebészeten azt mondták életükbe nem láttak ilyen csúnya kéz-törést...

2012. nov. 29. 14:48
 23/26 anonim ***** válasza:

Én nagyon sérülős gyerek voltam :)

6 éves lehettem, amikor fogócskázás közben hátranéztem, puff, beleszaladtam fejjel egy fa törzsébe, elájultam, agyrázkódás.

8-9 lehettem, amikor az erkély korlátjába vágtam be alulról a fejem (alatta játszottam és hirtelen felugrottam), ömlött a vér a fejemből, a fehér pólóm totál véres lett pár másodperc alatt, úgy néztem ki, hogy az horrorfilmbe is simán elment volna :)

10 évesen biciklivel eltaknyoltam, előreestem, mindkét alkarom eltörött, vállig volt begipszelve mindkét karom. Enni sem tudtam egyedül :)

Aztán tesiórán foci közben rosszul nyúltam bele egy labdába kapusként, eltört a középső ujjam. Megint gipsz.

Hetedikes voltam, fociztunk füvön, rosszul csúsztam el, eltört a combcsontom. Műtét, lábujjtól derékig gipsz, vécére sem tudtam kimenni.

16 évesen olyan szerencsétlenül estem el bicajjal, hogy a váz megnyomta a lábam közét, elrepedt a húgycsövem. Műtötték, hetekig egy hasi katéter volt betéve, csak azon át tudtam pisilni. Egy zacsiba gyűlt a vizeletem, ami a combomhoz volt rögzítve. Kamaszfiúként talán ezt volt a legrosszabb elviselni.

Azóta még összehoztam egy lábközépcsont-törést (súlyzó ráesett), egy gyűrűsujj-törést és egy kislábujj-törést.

Érdekes, amilyen sérülékeny vagyok, ugyanannyira nem vagyok beteg soha. 6 éves korom óta nem voltam beteg, betegség miatt még csak nem is hiányoztam soha egyetlen napot sem a suliból :)

27/F

2012. dec. 1. 15:10
 24/26 anonim ***** válasza:
6 évesen eltört a karom, 2 évvel ezelőtt csúnyán hátrahajlott az ujjam a kosárlabdától, 2 héttel ezelőtt ugráltam,és ráugrottam páros lábbal egy üvegpohárra,széttört, szilánkok beleálltak a lábamba. :D Eléggé béna vagyok. :D Amúgy 12/L
2012. dec. 1. 18:00
 25/26 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, meg kétszer leestem a lóról. Először bőgtem, a második nevetésemnél meg röhögtem. :D Viszont zúzódott a térdem.
2012. dec. 1. 18:03
 26/26 anonim ***** válasza:
Ismét előző vagyok. xD Kézilabda meccsen arcon csaptak a kézilabdával...de legalább kivédtem. :D(kapus voltam)
2012. dec. 1. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!