Kamaszok, volt már olyan, hogy komolyabban megsérültetek?
Ha volt, akkor hogy történt?
Kort és nemet is ha lehet.
fhuu, nem egyszer... :D
4-5 évesen befejeltem a lépcső sarkát, azóta is ott a vágás nyoma a szám felett...
8 évesen bicóztunk, előrestem, felszakadt és letört egy darab a térdemből.
áltsuliban sporttagozatos voltam, edzésen szalagszakadás...
gimiben eltörtem a csuklóm PLUSZ részleges szalagszakadás.. ez volt a "legkellemesebb"
most nyáron leestem egy lóról, csukló és kartörés...
19/L
13/L
foci edzésen elakasztott az ellenfél,én felrepültem a levegőbe és olyan rosszul estem h eltört a kezem ( nyílt töréssel ) de annyira csúnya volt hogy a sebészeten azt mondták életükbe nem láttak ilyen csúnya kéz-törést...
Én nagyon sérülős gyerek voltam :)
6 éves lehettem, amikor fogócskázás közben hátranéztem, puff, beleszaladtam fejjel egy fa törzsébe, elájultam, agyrázkódás.
8-9 lehettem, amikor az erkély korlátjába vágtam be alulról a fejem (alatta játszottam és hirtelen felugrottam), ömlött a vér a fejemből, a fehér pólóm totál véres lett pár másodperc alatt, úgy néztem ki, hogy az horrorfilmbe is simán elment volna :)
10 évesen biciklivel eltaknyoltam, előreestem, mindkét alkarom eltörött, vállig volt begipszelve mindkét karom. Enni sem tudtam egyedül :)
Aztán tesiórán foci közben rosszul nyúltam bele egy labdába kapusként, eltört a középső ujjam. Megint gipsz.
Hetedikes voltam, fociztunk füvön, rosszul csúsztam el, eltört a combcsontom. Műtét, lábujjtól derékig gipsz, vécére sem tudtam kimenni.
16 évesen olyan szerencsétlenül estem el bicajjal, hogy a váz megnyomta a lábam közét, elrepedt a húgycsövem. Műtötték, hetekig egy hasi katéter volt betéve, csak azon át tudtam pisilni. Egy zacsiba gyűlt a vizeletem, ami a combomhoz volt rögzítve. Kamaszfiúként talán ezt volt a legrosszabb elviselni.
Azóta még összehoztam egy lábközépcsont-törést (súlyzó ráesett), egy gyűrűsujj-törést és egy kislábujj-törést.
Érdekes, amilyen sérülékeny vagyok, ugyanannyira nem vagyok beteg soha. 6 éves korom óta nem voltam beteg, betegség miatt még csak nem is hiányoztam soha egyetlen napot sem a suliból :)
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!