Kamaszok, volt már olyan, hogy komolyabban megsérültetek?
Ha volt, akkor hogy történt?
Kort és nemet is ha lehet.
Én már nem kamasz vagyok, de akkoriban történt. A térdem fordult ki kick-box edzés közben. Egy rúgásnál letapadt a talpam, és lendület kivitte a térdem. MEgnyúltak az ínszalagok, részleges szakadás volt. Gipszem volt bokától combtőig 6 héten át. 2 évvel később meg kellett műteni.
24N
Januárban voltam korizni (életemben akkor másodjára), nagyon szerencsétlenül estem, és a bal bokám kiment.
18l
3 térdműtétem volt 14, 19 és 20 éves koromban, mindegyik egyetlen egy rossz lépésnek köszönhetően (na meg a gyárilag laza szalagoknak :)).
4-es koromban pedig beleszaladtam a teniszpályán a sodort drótkötélbe, ami a hálót feszítette ki, pont a gégémet találta el. Szerencsém volt, mert ez akadályozta meg azt, hogy mélyebben elvágja a torkomat... :( Ennyi idő után belegondolni, elég ijesztő...
13 évesen nem vettem észre egy gödröt mert benőtte a fű, kiment a térdem, roncsolódtak a szalagok és az ízület. 8 hét full gipsz, 3 hónap fizikoterápia és két év múlva mégis műteni kellett.
a gödör alján amúgy volt egy törött sörösüveg, szerencsére nem trafáltam bele... de volt egy kalandom korábban 8 évesen törött üveggel: bányatóban fürödtünk, és a mellaksig érő v [link] egyszer csak éreztem, hogy valami szétvitte a sarkamat, apám később kihalászta ,egy sörösüveg alja volt. A sarkam és a fél talpam szétnyílt, a csontot is elég csúnyán megkarcolta, összesen 18 öltéssel varrták össze. egész nyári szünetben nem tudtam járni.
amúgy nagyon szerencsés vagyok, rúgott meg ló, talált már telibe hinta meg vasajtó, és soha kutya bajom se lett. Atlétikaedzésen nekem szaladt egy csaj, neki 2 helyen tört a lába, én gurultam vagy 5 métert és még csak a ruhám se lett salakos. Estem már ki kanyarodó autóból is, akkor is ki tudtam gurulni és a gatyám se szakadt el, kicsit piszkos lettem de egy horzsolás nélkül megúsztam. Színpadi akrobatika-edzésen meg egyszerre 4-en estek rám lendületből mert elcseszték, és ott is egyedül nekem nem lett bajom :) szóval irtó mázlis vagyok
volt egy olyan szerencsés esésem (hintóról ugrottam le..) kb 5 évesen hogy a térdemnél a csont kilátszott..
egy csomó esés, borulás stb.
december: részleges izomszakadás: lovaglás után rosszul szálltam le
január:elszakadt az izom: egy torna gyakorlat közben lecsúszott a lábam a gerendáról
február: részleges kereszt ínszalag szakadás: tesi gyakorlat közben
április: elrepedt a csont a jobb karomban + megzúzódott a könyök izületem: kosárlabda közben neki estem a falnak
június vagy július: a ló patkolása közben a patkóvasat végig húzta a drága a lábamon.. kb 8-10cmes heg virít a mai napig..:')
augusztus-szeptember(2hetente jártunk orvoshoz..-.-): megint a lában sz*rakodott kellemes kis ultrahang után kiderült hogy az ínszalagot megerőltettem és teljesen be van vizesedve az izületem..-.-
előző héten kedden: elestem pont térdre és olyan ügyesen hogy mindkét térdemből folydogált a vér.. fincsaaaa.. :D
szerdán: bele állítottam a vasvillát a lábamba (átszúrtam a cipőm is..xD) ilyen kis cuki vérfoltokat hagytam magam után.. ^^
csütörtökön fellépés után öltöztem át és közben a barátommal beszélgettem és belerúgtam a lépcső peremébe ami ilyen3 centi mélyen bele vésődött.. (Y) másnapra meg begyulladt..eddig ennyi :DD a lényeg hogy ismerősök vagyunk a balesetin.. xD
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!