Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Te mit gondolsz egy olyan...

Te mit gondolsz egy olyan lányról, aki 16 évesen hármasikreket szült?

Figyelt kérdés
Becsülöd, elítéled, sajnálod, stb.

#hármas iker #tinitehesség
2012. nov. 23. 20:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Ha b*szni volt esze, akkor felnevelni is legyen. Ezeket az ártatlan kicsiket nem is magának, hanem az anyjának szülte, mivel az lesz velük, ha neki megint viszket a lába köze és rájön, hogy nem annyira buli 16 évesen szaros pelenkákat takarítani, míg más az ő korosztályából ÉSSZEL kihasználja a fiatalságát. Egy percig sem tudom sajnálni.
2012. nov. 23. 21:19
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Felelőtlen és még peches is.

Főleg a szüleit sajnálom, ők fogják felnevelni és eltartani a gyerekeket.

2012. nov. 23. 22:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ miért esett teherbe..

ha megerőszakolták sajnálom..és mert a gyermeke(i) életét fontosabbnak tartotta mint a saját jövőjét becsülöm.. én ehhez túl önző (?) lennék

ha b*szni képes volt de védekezni nem.. elítélem..

14l

2012. nov. 24. 12:21
 14/19 A kérdező kommentje:

Ha jól tudom, akkor berugott vagy valami drogot vett be/kapott, lefeküdt valakivel. Máig sem tudja, ki az apa. Egyébként anyuka már huszonkettő és állítólag nagyon jól neveli a gyerekeket.

Nem ismerem ugyan, de sajnálom, mert három gyerek iszonyat nagy felelősség, főleg tizenhat évesen.

2012. nov. 24. 12:36
 15/19 anonim ***** válasza:
58%
Osztom mások véleményét. Ha b*szni tud, akkor neveljen gyereket is... Drogozott meg piált? Egyre jobb... és még azt se tudja ki az apa... ribanc. Szégyellje magát...ELÍTÉLEM! De azért sajnálom is...
2012. nov. 24. 15:04
 16/19 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. A férjem egyik munkatársának a lánya, mindig tehetőseg voltak, a lányt nagyon elkényeztették. Ezért is volt olyan furcsa. Nem az, hogy drogozott, ivott, lefeküdt valakivel, ez manapság sajnos már teljesen hétköznapi. Nekem inkább az a furcsa, hogy egy elkényeztetett kamaszlány hogy birkózik meg egy ilyen feladattal, ráadásul iskolába is kell járnia, stb. De akik ismerik őt, mind mondják, hogy milyen jó anya. A szülei is istenítik, meg most már van egy vőlegénye, aki állítólag a saját lányainak tekinti a gyerekeket. Na ezt én nem hiszem. Elvégre egy huszonéves pasi eljegyzett egy olyan lányt, akinek három gyereke van és a sajátjaként neveli őket. Ilyenkor még nem önmegvalósítani kéne meg bulizni? Szóval olyan érdekes az egész. Egy elkényeztett kamaszlányból hirtelen szuperanyu lett, meg még az igazit is megtalálta. Kb. mint egy tündérmese.
2012. nov. 24. 15:15
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
Ez tuti kamukérdés!
2012. nov. 24. 17:25
 18/19 anonim ***** válasza:
74%
Elítélem,hogy 15-16 évesen már szexel.De azért,hogy megtartotta és felneveli még ha segítséggel is az elismerésre méltó,ugyanis manapság könnyedén elmennek az emberek abortuszra,minthogy vállalják a tetteik következményét.Ezen kívül sajnálom is,hogy ekkora felelősséget kapott.
2012. nov. 24. 17:37
 19/19 anonim ***** válasza:
90%
irigyelném hogy milyen szép fiatal anyuka lesz :D
2012. nov. 25. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!