Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondolsz (általánosan) a...

Mit gondolsz (általánosan) a mai 16 évesekről? Lányok, fiúk?

Figyelt kérdés
gondolkodás, szexuális élet stb.
2012. jún. 15. 22:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
Botrányos.
2012. jún. 15. 22:36
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Botrányos? Ennyi a válaszod? Ha már ilyen nagypofájúan benyögsz egy egyszavas mondatot akkor illene is kifejtened.
2012. jún. 15. 23:05
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Szexibbek mint 10 éve ugyanakkor felelőtlenebbek is.

Sokkal lazábbak,ugyanakkor sokkal önállótlanabbak is.

2012. jún. 15. 23:14
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Én nem általánosítok, mert vannak köztük jobbak és rosszabbak is.
2012. jún. 16. 06:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon különbözőek. Nem értek egyet az iszogatós-bulizós-partiarcokkal, szerintem egyáltalán nem normális, hogy ilyen korban részegen kell fetrengeni a saját hányadékunkban. De nem minden 16 éves ilyen.
2012. jún. 16. 11:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen is, olyan is.

Az én tapasztalatom az, hogy a nagyobb részük inkább a partyarc kategóriába tartozik, ami nekem nem fekszik, ezért nincs is sok barátom. Nem gondolom, hogy 16 évesen ez lenne a legfőbb dolog. Milyen már, amikor hétfőnként megyek a suliba a folyosón és mindenhol azt hallom, hogy éppen a hétvégi buliról tartanak élménybeszámolót. Ha egy normális, kultúrált buli lenne, még meg is érteném, de hogy azt ecsetelgetik, hogy kivel kavartak és mennyit ittak, na nekem ez sok.

De nem foglalkozom velük különösebben, hiszen nem az én dolgom. Inkább elkerülöm őket, mert én teljesen más beállítottságú vagyok.

Viszont szerencsére nem minden fiatal ilyen, akadnak normálisabbak is. :)

17/L

2012. jún. 16. 12:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Tisztelet a kivételnek,de buta,picsogó,szexelő,részegen fetrengő,bulizó,ribisen öltöző csitrik,akiknek el kéne egy-két pofon,hogy észhez térjenek,ebben a korban mély komolyabban bulizni sem kéne,sem szexelni,nem hogy részegen fetrengeni,nagyrészt a szülők hibája,hogy rib@nc lezs a gyerekük.
2012. jún. 16. 12:30
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :-)
2012. jún. 16. 14:36
 9/12 anonim válasza:

Vannak a vasalthajú férfinak nem mondható személyek.

A másik véglet pedig a GANGSTA NATION! ;)

Csajokból vannak a kis emós party drogos emós ribik,

és a másik véglet pedig a GANGSTA NATION!

2012. jún. 16. 19:21
 10/12 mizuzizu92 ***** válasza:

hát most nincs nagyobb bajuk csak az hogy ide tegyék azt a kérdést szűz vagyok de teherbe eshettem?

meg ilyenek nem vagyok ítélkező , de ez brutális .

Persze vannak értelmesek is , de nagyon sokan pláza szoli , vakolat.

2012. jún. 16. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!