Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Jók a jegyeim? (hatodik osztály)

Jók a jegyeim? (hatodik osztály)

Figyelt kérdés

Matek: 3 - masra állok jelenleg... nem megy, de a mostani témakört nagyon vágom.

Természetismeret: 4, de belehúzok, próbálok javítani.

Nyelvtan: 5

Tesi: 4

Szlovák: 3, nagyon nem tanultam, pedig tavaly kitűnő voltam belőle. Most pont fogunk írni belőle, itt az idő javítani.

Történelem: Még nincs jegyem belőle.

Informatika: 5

Angol: 5

Rajz: 4-5

Ének: 5

Irodalom: 5

Egészségtan: még nincs jegyünk. Ma írtunk dogát.

Szerintem nem olyan jó, főleg, hogy eddig minden évben két négyesem volt csak...

2012. nov. 23. 15:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nekünk van ismerősünk közgaz egyetem + felső fokú spanyol angol és válogathat az állások közül másik meg mérnők annak még nyelvtudás se kell...
2012. nov. 23. 19:32
 12/21 anonim ***** válasza:

Ennyi jegyed van csak összesen, vagy szerinted ezekre az osztályzatokra leszel lezárva majd félévkor?

Egyébként egyáltalán nem rossz, viszont nem is a legjobb.

ui: csak ennyi tantárgyatok van? :O

2012. nov. 23. 20:28
 13/21 anonim ***** válasza:

A hatodikos még nem számít hetedik évvégire nyolcadik félévire gyúrjál nagyon rá.. akkor minden jó.. ;))

Amúgy nem rossz.. a 6.os átlagom ha jól emlékszem még akkor 4,8 vagy 4,9 volt.. :DD csak az énekem volt 4es..:D

2012. nov. 24. 11:46
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem apáék akarják hogy orvos, jogász legyek. Mondjuk a jogász szakma jobban vonz. És nem, nem a pénzért szeretném ezt dolgozni.:) Tudom, hogy matekból bele kéne húznom...ezt az anyagot most értem, szóval javíthatok egy kicsit témazárókor. Én humán beállítottságú vagyok (nem mentség a matek 3-masra), szóval részben ezért is nehezen értem a matekot. Amúgy aki mondta, hogy gimiben így valszeg kettes leszek matekból, az szerintem hülyeség. Lehet, hogy pont gimiben fogok jobban teljesíteni, ki tudja. Tudom, hogy a hatodikos jegyek nem számítanak annyira, csak azért kérdeztem meg, ha ilyesmi tanulmányi eredményeim lesznek, akkor lehet-e jó szakmám, meg vihetem-e valamire.
2012. nov. 24. 12:25
 15/21 anonim ***** válasza:

"Amúgy aki mondta, hogy gimiben így valszeg kettes leszek matekból, az szerintem hülyeség."

Nem hülyeség, amit ezekben az években tanultok, azok mind alapok a további dolgokhoz, szóval ha ezeket nem érted, a többit se fogod.

Mindenesetre szurkolok, hasonlóan álltam én is mindig általánosban év elején, de aztán mindig belerázódtam a tanulásba, és végül is év végén mindig 5-ös voltam mindenből.

2012. nov. 24. 12:58
 16/21 anonim ***** válasza:
Átlagos. Én is hatodikos vagyok, mindenből 5-ös vagyok, kivéve infóból meg tesiből.
2012. dec. 1. 18:09
 17/21 anonim ***** válasza:

15-ös válaszolónak igaza van, egyáltalán nem hülyeség, hogy így gimiben 2-es leszel.

Unokatesómnak általánosban nagy nehezen mindig meg volt az 5öse, 9.-től kezdve pedig végig 2-ese volt...

2012. dec. 1. 18:30
 18/21 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, megjegyzem, általánosban 5öse, és középsuliban (szakközépben!!!) 2ese úgy volt, hogy közben végig hetente 2x járt matektanárhoz korrepetálásra, ugyanahhoz a tanárhoz.
2012. dec. 1. 18:31
 19/21 A kérdező kommentje:
De nem tehetek róla, hogy matekból béna vagyok! Figyelek órán, egyedül oldok meg minden feladatot (nem lesek a padtársamról), a házit is normálisan csinálom.:( Akkor 2-es leszek belőle gimiben... másból meg leszek 5-ös. Ennyi... nem matekkal akarok foglalkozni, de azért ügyelek, hogy 3-masnál ne legyen rosszabb az átlagom.
2012. dec. 1. 21:06
 20/21 A kérdező kommentje:
Amúgy félévre már van 5 hetem, így nem tudok javítani. Szóval év végére tuti, hogy javítani fogok amiből tudok. Természetismeretből, szlovákból szeretnék javítani, matekból tartani a 3-mast. Kitűnő nem leszek sose, mert tesizni nem tudok. Matekból meg ultra béna vok, így négyesnél jobb jegyem nem lesz belőle. Na mind1, köszi a válaszokat, belehúzok a tanulásba.:)
2012. dec. 1. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!