Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Segítséget kérek a 6. osztályo...

Segítséget kérek a 6. osztályosoktól és mindenki mástól: Milyen tanszereket kell venni 6. -osztályosoknak?

Figyelt kérdés
most megyek hatodik osztályba és fogalmam sincs, hogy milyen füzeteket /és mennyit-főleg../ kell venni... segítséget kérek.előre is köszönöm. :D

2012. aug. 14. 10:08
 1/2 anonim ***** válasza:

matek: egy nem spirál vastag füzet (nekem a spirál is betelt)

Irodalom: egy ki alakú csíkos füzet a kedvenc állatoddal vagy nem tudom mi legyen az elején nekem h2o-s volt :D

Nyelvtan: kis alakú csíkos füzet

Történelem: Kis alakú csíkos lehet hogy elég de inkább kis alakú spirált vegyél :)

Természet ismeret: kis alakú kockás szerintem

utóirat: bárcsak még 6-ba mennék *.* ezt az évet igazán újra járnám :)

technika szerintem semmi rajz nem tudom mi van még?

2012. aug. 14. 10:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm! ha jól vagyok informálva, akkor lesz még: angol, tánc és dráma, infó, ....és még jó néhány...:DD

miért, annyira jó volt az az év? akkor várnom kéne..:DD

am te hanyadikos vagy? köszii :)

2012. aug. 15. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!