Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Titeket miért szidtak le /...

Titeket miért szidtak le / büntettek meg a legjobban? 15/L

Figyelt kérdés

2012. nov. 3. 20:57
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
90%
Szép lenne ha egy 11 éves srác egy 22 fiúval smárolt volna... És így büszkélkedne vele... Egyébként nem semmi, mondhatni respect, azért, amit elkövetett.
2012. nov. 7. 20:18
 22/34 anonim ***** válasza:
lány voltam:)
2012. nov. 8. 08:39
 23/34 A kérdező kommentje:
az fasza.
2012. nov. 8. 14:40
 24/34 anonim válasza:
100%
amikor megtudták hogy nem vagyok szűz :D
2012. nov. 8. 21:47
 25/34 A kérdező kommentje:
hányévesen tudták meg ? és fiu vagy lány vagy?
2012. nov. 9. 19:35
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát engem nem szoktak megbüntetni sose,alapból csak ötöseim vannak a suliba és amikor néha rosszabb jegyet kaptam sosem csesztek le hiszen tudják,hogy sokszor nem is az én hibám hanem a tanár paraszt. :D

Na de múltkor a húgommal meg egy barátnőjével,aki itt aludt nálunk kiszöktünk hajnali 1 körül a városba(csak merészségből sétálni akartunk egyet) de nem igazán jött össze a dolog mert a rendőrök vittek haza meg először be is akartak vinni a rendőrségre,na hát a szüleim nagyon idegesek voltak de gondolom inkább csalódottak.Nem ordibáltak velünk vagy ilyesmi hanem beszélgettek velünk meg ilyenek.Ez amúgy 2 hete volt,de most tökre gáz hogy jönni fognak ilyen családsegítősök vagy kik. xD

De egyébként szinte minden hülyeséget én találok ki amit barátnőimmel csinálunk,tegnap pl. felmásztunk az ebédlő tetejére és két elég csöves kinézetű hapek jött az utcán én meg poénból ledobtam rájuk egy almát aztán lebuktam erre a barátnőm,aki nem jött föl velünk írja sms-ben,hogy az egyik hapeknak eltaláltam a kezét és ránk hívta a rendőrséget,persez nem láttak minket csak azt h valaki dobálózik lefelé.Meg ilyesmi hülyeségeket szoktunk csinálni..xD

15/L

2012. nov. 10. 20:46
 27/34 A kérdező kommentje:
utolsó az komoly. :DD
2012. nov. 11. 14:59
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

kiskoromból az maradt meg bennem a legjobban, amikor unokatesómmal az utcán sétálgattunk este (falun lakunk), a szüleink meg már össze-vissza kerestek bennünket, és amikor megtaláltak, akkor anyukám az utca kellős közepén felpofozott és ordibált velem, az nagyon durva volt.

a kamasz éveimből pedig az, amikor szerelmes lettem (1. szerelem), és a srác elhívott nyaralni, anyuék pedig nem akartak elengedni, valamint amikor megcsaltam a barátomat, és ezt anyu megtudta, és nem nézte ugye jó szemmel a dolgot... :D

2012. nov. 13. 15:06
 29/34 anonim válasza:
100%

Mikor kiderült hogy cigizek

Mikor kirúgtak a kollégiumból

Mikor kirúgtak az iskolából

De így visszagondolva szüleim is én is csak nevetünk azóta rájöttünk semmi nincs ebben a Qva életben amit nem lehet megoldani

2012. nov. 16. 12:43
 30/34 anonim ***** válasza:
A legnagyobbat? Hm...állandóan le vagyok b*szva minden szarért,ha mondjuk 5alá lesz a dolgozatom már azért is(ma reggel épp azrt,mert megkérdeztem anyámat,hogy hova rakjam az egyik blúzát)Nem biztos,hogy ez volt a legnagyobb,de ez nagyon bennem él: tavasszal,amikor elmondtam anyának,hogy a sulis kiránduláson sikerült csókolóznom egy vadidegen,seggrészeg sráccal(elégge ki voltam készülve akkor lelkileg,az volt az első csókom-reméltem,hogy anyu egy kis lelket önt belém).Na,ehelyett úgy egy hétig üvöltözött velem,úgy kezelt,mint egy rossz k*rvát(amikor ezt leírtam a legjobb barátnőmnek elolvasta,és akkor azért kaptam,hogy ő egyáltalán nem,stb),és úgy 2hónappal később,amikor 1,5hét alatt nem gyógyult meg amandulagyulladásom,a doki azt mondta,ad még 3napit az antibiotikumnak,utána vérvétel,mert lehet,hogy valami csókvírust (valami ilyesmi volt)szedtem össze...na,akkor kezdődött minden előről.(a sztori vége:az orvos után 2nappal meggyógyultam,de a családom egész nyáron piszkált a sztorival)15L
2012. dec. 22. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!