Titeket miért szidtak le / büntettek meg a legjobban? 15/L
1. elrontottam a felvételimet
2. elrontottam a nyelvvizsgámat
3. rosszul sikeredett az évvégim...
Más rosszat nem is csináltam-vagyis olyat, amiről tudnak :D
17/L
Huh, hát olyan, hogy megbüntettek volna, még nem volt :DDD Pedig nem vagyok annyira jógyerek, csak ők szerencsémre max kicsit leszidnak akármit is csinálok :)
Fogalmam sincs már, hogy min akadtak ki legjobban. Még mikor beittam, és utána másnapos voltam akkor is csak simán kiröhögtek.:DD
Talán annak nem örültek, mikor 8.-ban megtudták, hogy annyi igazolatlanom van, hogy meg kellene látogatnom a sulipszichológust :))
Meg gondolom annak sem, mikor megtudták, hogy mennyi hülyeségben benne voltam, esetleg én találtam ki.
Na, meg mikor kb 8-9 évesen pár órás késéssel állítottam haza.
Úú, amúgy az nekem nagyon durva, titeket komolyan jegyek miatt büntetnek? :S
Főleg ha valaki jó tanuló, és csak becsúszik 1-2 rosszabb jegy, akkor mi értelme?
Én is jó tanuló vagyok, eszükbe nem jutna ilyen miatt haragudni. Pedig nekem azért sokkal több 3asom, meg 1esem volt, mint a 10es válaszolónak.:)
15L
hát komoly. nekem annyi a sztorim hogy azt mondtam hogy barátnőmnél alszok és átmentem egy pasihoz aki tőlünk busszal 1-2 órára lakik. és nem vettem fel a telefont és anyum azt a barátnőmet hívta akinél aludtam volna. mondta hogy adjam neki oda a telefont meg ilyesmik és nem tudtam mondani semmit próbáltam menteni a dolgot de már mindegy volt.
és aznap este jött is értem . és nagyon mérges volt 1 évig enyém a mosogatás meg minden házimunka ( azt mondta) de ugyse remélem.xd netem is ki lesz kapcsolva.. elvileg.
Gyakorlatilag meg reménykedek mindenbe.
Engem csak kiröhögtek..(mondjuk elég volt..) bál után ismerősnél aludtam és eléggé másnaposan értem haza.. elég fura fejjel.. (családi ebéd..cirka 30fő..)és mikor megéreztem a kaja szagot összehánytam a fürdőszobát.. :DD
kb. 1 hónapja vlt...
14/l
hááát..nekem sok van.:D elég rossz gyerek voltam.:D
9 évesen elszaladtam valahova,anyáék nem találtak meg sehol, kb. 4 órán át kerestek.Amikor hazamentem kaptam egy pofont.:D
11 évesen csókolóztam egy 22 éves sráccal,akkor nagyon nagy leszídást kaptam.
12 évesen ittam először,hazakellett hozni,ezért kaptam agy 4-5 pofot.
13 évesen cigizni kezdtem,szídtak sokáig.
ééés háát..behozták hogy 14 éves kortól 72órára le lehet csukni a gyereket.
Hát én fogadásból elloptam az egyik kínaiból egy pár zoknit,és nesze 72 óra.:D szörnyű volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!