Szülők! Melyiknél lennétek mérgesebbek? Ha kiderülne, hogy a kamasz gyereketek minden hétvégén berúg, vagy ha minden hétvégén betép?
Mindkettőt kipróbáltam már, a fű ezerszer jobb érzés az alkoholnál, de a káros hatásait nézve egyik sem jobb a másiknál. Ha egyszer kipróbálná valamelyiket, nem lennék kiakadva, de mondanám, hogy mindkettőnek vannak káros hatásai.
Amúgy ezt én sem érte, hogyha berúg a gyerek, akkor az nagyjából ok, de ha betép, akkor az hatalmas büntetéssel jár. Ismertem alkoholistát (családomban volt), és nem tudom, ki hogy van vele, de ezerszer inkább egy füves, mit egy alkoholista. Gyengébbek kedvéért megjegyzem, hogy ezzel NEM a füvet akarom támogatni, csak szerintem EGYIK SEM JOBB A MÁSIKNÁL!
Amúgy meg azért nem legalizálják a füvet, mert ha valamit legalizálnak, lehetetlen újra illegálissá tenni (lsd. alkoholtilalom az USA-ban mihez vezetett). Az meg, hogy a fű illegális: csak úgy megjegyzésként, 18 éven aluli gyereknek az alkohol és a cigi is illegális, úgyhogy ha rajtakapják, akkor mindenképpen előveszik a szülőt.
Attól függ hány éves.
15 éves kora elött ne nagyon csinálja egyiket se rendszeresen.
Jó most hogy 14-15 évesen egyszer kétszer betép a barátaival,vagy berúg az még elmegy,de ne csináljon belőle rendszert.
17-18 évesen nem igazán tennék különbséget(bár azért akkor sem örülnék ha minden hétvégén kilenne,főleg a fűre értem).
Annyiból aggasztana a betépés,hogy amíg beszerzi,addig elég zűrös alakokkal találkozik,és ha utcán szív,az elég veszélyes.Ha otthon csinálná a barátaival alkalomszerűen,az nem zavarna.
Itt azért még leszögezném,hogy ez lenne a véleményem ha:
-érett,felelősségteljes lenne
-a barátai is akivel csinálja
Mellesleg nagy baromságokat írnak itt sokan.
Egyátalán nem illegális az alkohol és a cigi 18 alatt.Mindössze árusítani nem lehet.
Ha anyukád megveszi neked,és úgy rúgsz be az nem büntethető.
Már ha nem közterületen csinálod,mert ott mindenkinek illegális 18 alatt,és 18 fölött is.
Néhány válaszadóról leri,hogy annyira ismeri a témát mint a képen látható úr.
Vaagy inkább egyiket se használd és nem kell azon problémáznod melyik a károsabb. De lehet, hogy tévedek.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!