Szülők! Melyiknél lennétek mérgesebbek? Ha kiderülne, hogy a kamasz gyereketek minden hétvégén berúg, vagy ha minden hétvégén betép?
én akárhányszor eljárok bulizni józan maradok pörgünk hülyülünk persze a többiek isznak de bármivel megkínálnak elutasítom pedig nem egyszerű de arra gondolok hogy tönkre teszem az életemet. ha iszok meg tépek állandóan
17/L
Én mindkettőnél ugyanúgy mérges lennék. Miért kell egy kamasz gyereknek alkohol vagy drog a lazuláshoz? Teljesen kikerülni persze a mai világban ezt nem lehet, bár lehetne ha akarná a gyerek, de könyörgöm, aki heti rendszerességgel csinálja bármelyiket, az már függő. Miért kell minden héten "bulizni"? Hogy jól leigyák vagy betépjék magukat a fiatalok? Miért nem elég ezt csak 1-2havonta eljátszani?
És őszintén szólva, szerintem annak a szülőnek se sok esze van, aki tétlenül hagyja, h a gyereke minden hétvégén eljárjon. Tudom, h egy kamaszra már nemlehet rázárni az ajtót, de van olyan a környezetemben sajnos, aki csak mosolygott a tizenéves gyerekén, h megint részeg. Nem is lett értelmes felnőtt a gyerekből...
Egyik sem jó. Előbb utóbb nem leszel tudatában hogy mit csinálsz. Aminek súlyos kovetkezményei lesznek.
De ha a jovendőbeli gyermekem füvezne,drogozna sokkal mérgesebb lennék mint párszori berúgásnál, mert időnként bárkivel megesik :]
Off: Tündérbogaram, te most szeretnéd meghódítani a világot a fű iránti rajongásoddal vagy a véleményünkre vagy kíváncsi?
Te írtad ki a kérdést, az iránt, hogy te mit gondolsz, senki nem érdeklődött.
ON: Nyilván nem ugrálnék örömömben, valószínűleg mindkét esetben elbeszélgetnék vele, hogy mégis mi történt - nekem is volt egymást követő több olyan hétvégém is, amikor a pohár fenekére néztem, mert úgy jöttek össze a szülinapok, névnapok, szalagtűzők, ballagások, mert ugye csak alkalmakkor iszok -, de ha nem ilyesmi, hanem a szimpla alkohol iránti sóvárgás vezeti a gyerekem arra, hogy a hétvégéit a delíriumnak szentelje, még azon is elgondolkoznék, hogy akkor hogyan tovább, mert ez nem normális. Sem akkor ha kamasz, sem ha felnőtt.
Ha betép, hát ne tegye. Komolyan, egyszer próbálja ki, lássa hogy milyen varázslatos - én is kipróbáltam, egyszer elég is volt -, de érezze azt is, hogyha valami ennyire jó, akkor az már nem is lehet olyan jó. Ne legyen egy olyan világ függője, aminek léte néhány slukkon áll. Legyen boldog a valóságban, ne egy felturbózott, manipulált helyen. Ráadásul a fűvel sokkal könnyebb átverni, mint az alkohollal, és bár mértékkel inni még meg tudom tanítani, mértékkel tépni sajnos nem lehet, hisz ez nagyban függ az anyag minőségétől, amit a hülye gyerek ugye nem tud előre, csak a másik, aki hozza neki, az meg nyilván nem fogja megveregetni a vállát, hogy bocsika, ugyanannyi pénzért most rosszabbat hoztam.
Ó igen, még jártam is olyan emberrel, akinek a fű jelentette az életet, szóval tudom miről beszélek.
Mindemellett, lehet, hogy külföldön rájöttek arra, hogy kevésbé káros, sőt, gyógyítja a rákot - ilyen tanulmányok is vannak -, de kisbarátom, amikor te tippként a cigis dobozból kitépett papírt használod, dohánnyal tekered be - lehet nem, de meglepődnék, ha annyi pénzed lenne, hogy minden hétvégén be is tépj mindezt tiszta fűvel -, és a papír amiben elszívod, még mindig nagy mennyiségű káros anyagot tartalmaz. Ráadásul hosszútávon butít - az alkohol is, mégis az a hír járja, hogy a legtöbb sebész alkoholista. Elismerem, akadnak műhibaperek, de ritkán amiatt, mert az orvos iszik -, kegyetlenül belassulsz tőle, a memóriádról már nem is beszélve.
Ja, és még illegális is.
Azt hiszem, a marihuánáért nagyobbat kapna! Mindamellett, hogy mellette lennék, amíg leteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!